CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Orban: PNL – dus de ripa de favoritii presedintelui Iohannis

1 comentariu / 2301 vizualizări / 15 decembrie 2016

”Lumina nu vine de la Cotroceni” e concluzia liderului liberal Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook dedicată dezastrului PNL în alegeri. Și tot el dezvăluie că partidul a fost dus la eșec de oameni care s-au impus pretinzînd că sunt favoriții lui Klaus Iohannis și de decizii atribuite, pe drept sau nu, acestuia.

”Multe numiri de oameni au fost facute ca venind dinspre palat”

”Foarte multe prostii facute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii in partid fiind prezentate in mod fals ca reprezentand vointa presedintelui. In realitate, sunt convins ca Johannis nu a stiut de cele mai multe dintre ele. Foarte multi lideri au incercat si incearca in continuare sa se legitimeze prin usa deschisa pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost facute ca venind dinspre palat.
Este momentul sa intelegem ca renasterea PNL nu poate veni de la cei care se prezinta in mod fals ca fiind favoriitii presedintelui. Renasterea PNL nu poate veni decat din coborarea cu picioarele pe pamant, din intoarcerea cu fata la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea vointei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimitatii increderea membrilor de la baza PNL si increderea cetatenilor romani. Altfel vom face rau si PNL si lui Klaus Johannis” scrie Orban. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Inainte de’89, parintii acestor „liberali” faceau demersuri (ca sa zic trafic de influenta), ca ei sau copiii lor sa se apropie de aerul respirat de stapanii din Primaverii…De ce ar fi diferite lucrurile astazi? Doar ca, in fervoarea cu care repeta istoria, uita toti sfarsitul de butaforie insangerata a stapanului din deal…Poate-si aminteste macar omologul…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998