CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta face marele anunt: Incepe construirea alternativei la PSD

4 comentarii / 3761 vizualizări / 12 ianuarie 2018

”Am intrat in PSD -ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul care a dus Romania in NATO si in Uniunea Europeana / am condus PSD -ul si Guvernul care in 2012-2015 a scos Romania din dezastrul economic si social al “epocii Basescu”! Acum ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat!” scrie fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

”Ca si majoritatea covarsitoare a a celor care au votat in Decembrie 2016 sunt dezamgit si indignat sa vad cum este abuzat acum votul meu – Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii – si apoi dupa ei “potopul”. Este foarte pacat – daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza – o alternativa! Asta voi face in 2018-2020” mai anunță Ponta.
Un mesaj similar postează pe rețea și fostul ministru Nicolae Bănicioiu, cel care enumeră marile neîmpliniri ale PSD și încheie cu formula ”Haideți sa redevenim ceea ce se așteaptă oamenii sa fim”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Mafiotul striga: mafiotii ! O jivina !

  2. adică te-ai maturizat și nu mai pupi poala popii! să mori tu!

  3. Sa ne luam si noi cetatenie sarba, pisicutule?

  4. si dl ponta a fost un jadov infiltrat on psd care a jucat rolul lui la vremea si pasul ala de distrugere a psd.cu mama judoavca unii au zis ca dl ponta s-a dat dus usor si misterios cu scop ocultat.nu mai tin vrajelile lui.Dle ponta esti terminat degeaba bagi strambe.cu gagara de propaganda doar doar mai ajungi undeva, finito.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998