CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta ironizeaza DNA: ”Bine ca nu-i face penali si pe cei de la Washington”

0 comentarii / 2261 vizualizări / 11 martie 2017

Fostul premier Victor Ponta punctează, într-o postare pe Facebook, faptul că nicio gafă, nicio eroare și nicio critică la adresa DNA nu pare să impresioneze conducerea acesteia, care tace chitic.

”In urma cu ceva timp cand au aparut in presa inregistrarile cu Procurorul Negulescu de la DNA Ploiesti (limbaj si actiuni de cercetare abuziva si crima organizata pur si simplu ) conducerea centrala a DNA a spus ca acesta face parte „dintr-o unitate performanta”!!! Nicio critica si nicio sanctiune – daca nu isi inainta singur demisia si acum era felicitat la Bilanturile festive!
Azi a fost publicata decizia CCR care spune clar ca toata cercetarea penala a membrilor Guvernului in cazul Ordonantei 13 este un abuz si o incalcare a practicilor constitutionale si legale – reactia conducerii DNA este aceea ca il promoveaza pe procurorul de caz in Colegiul de Conducere!!! Ca premiu pentru „maretele realizari”!
In Raportul Departamentului de Stat al Sua se vorbeste clar despre abuzuri si erori grave in dosarele instrumentate contra Alinei Bica si Olgutei Vasilescu – conducerea DNA ( altfel mai iubitoare de SUA decat de Romania) tace chitic – bine ca nu a zis si de cei de la Washington ca sunt penali!
Cred ca mitingurile saptamanale de aparare a DNA sunt justificate – trebuie aparat DNA de erorile si egocentrismul propriei conduceri!” scrie, ironic, Ponta. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998