CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta loveste iar: Dragnea, un specialist in aruncarea aliatilor peste bord

0 comentarii / 2233 vizualizări / 27 martie 2017

Fostul premier Victor Ponta declanșează atacuri din ce în ce mai tăioase la adresa lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză, într-o postare pe Facebook de ultimă oră, că e specializat în aruncarea aliaților peste bord. Încă mai spectaculos, Ponta își anunță disponibilitatea de a recupera respectivii ”aruncați”.

”In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri „pescaresti” mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta. Atunci am avut un weekend extrem de incarcat – stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o „Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea” – stiu ca acum suna comic dar asa a fost!
Am fost atunci in „barca USL” cinci oameni (ca in faimoasa comedie „Operatiunea Monstru”😂) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si – cu voia dvs. ultimul pe lista – „camaradul si prietenul” Liviu Dragnea! Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu „impins” mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste – important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti, cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci „solidaritatea” !
Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de „camaradul si prietenul” Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el – istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.
Dincolo de aceste „povesti pescaresti” cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde „barca”! Vad valuri mari, gauri multe si un „Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!
Eu ma descurc foarte bine sa inot – chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!” afirmă fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998