CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ponta: „Tehnocratii vaccineaza vulpile turbate folosind avioane!”

0 comentarii / 4316 vizualizări / 6 octombrie 2016

”Hai ca se poate – „Tehnocratii” vaccineaza vulpile turbate folosind avioane! In tara in care multe spitale nu au vaccinuri pentru nou nascuti!” scrie Victor Ponta pe Facebook, dezvăluind, totodată, o întîmplare de pe vremea cînd era premier.

”In 2012, la putin timp dupa ce am preluat functia de Prim-Ministru, conducerea de atunci a ANSVSA mi-a facut o cerere sa aloc din Fondul de Rezerva al Guvernui o suma destul de mare de bani pentru ceva foarte urgent – evident ca am cerut detalii si mi-au dat explicatia ca este nevoie sa fie vaccinate vulpile turbate (de fapt anti-rabie n.n.)!

Am simtit ca sunt luat de fraier si am cerut informatii de la SRI si de la specialistii din domeniul sanitar-veterinar despre aceasta chestiune bizara. Toti au ras si mi-au spus ca e o veche smecherie facuta de niste firme de „baieti destepti” si sprijinita de alti „baieti destepti” din ANSVSA – bani aruncati pe ceva ce e imposibil sa verifici!

I-am comunicat scurt Presedintelui ANSVSA ca nu sunt de acord sa continuam aceste smecherii si ca daca mai aud de asa ceva le trimit Corpul de Control si le fac si sesizare la Parchet – pana la sfarsitul lui 2015 nu a mai indraznit nimeni sa mai vina cu asa ceva!

Si a venit 2016 – Guvernul Tehnocrat a repornit (din ignoranta sau cu stiinta) toate smecheriile si hotiile pe care noi le oprisem – ia vedeti cati bani au dat in 2016 pentru despagubiri la retrocedari?

Acum poate intreba cineva cati bani a costat campania „tehnocratilor” de vaccinare din avion a vulpilor!

Facem pariu ca mai multi bani decat ar fi costat vaccinurile pentru nou nascuti care nu mai exista in multe spitale din tara!

Votati PNL ca sa ramana tehnocratii – o sa aiba grija de vulpile voastre!” scrie Ponta. (B.I.)

 

foto: bzb.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998