CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Razboiul manipularii: PNL si PSD se ”trosnesc” la institutele de sondare

0 comentarii / 2602 vizualizări / 25 martie 2014

După ce și-au împărțit țara pe bază de sondaje de opinie – vezi desemnarea candidaților la ultimele alegeri locale și parlamentare – liderii fostei USL descoperă acum secretul lui Polichinelle: institutele de sondare manipulează grosolan.

Într-o declarație politică în parlament, deputatul PNL de Sibiu Mircea Cazan atacă PSD la institutele de sondare, prezentînd o listă completă a celor care ar lucra în siajul social-democraților, manipulînd opinia publică, în special împotriva liberalilor.

”Merită consemnat: sunt 4 case de sondare care săptămânal, asemenea atleţilor dintr-o ştafetă de 4 x 4, îşi „transmit” cam aceleaşi rezultate, iar o parte a presei inserează pe prima pagină „ascensiunea” premierului Ponta şi „căderile” lui Antonescu.

Cele patru case sunt: CSCI – unde director este Dan Sultănescu, care este consilier sau consultant al premierului Victor Ponta; IRES – coordonat de Vasile Dâncu, unul dintre stâlpii „Grupului de la Cluj” (o grupare influentă din PSD), CSOP – o casă de sondare arondată PDL, şi INSCOP – o casă de sondare arondată publicaţiei „Adevărul” şi care îl are drept acţionar principal pe Remus Ştefureac, fost consilier al şefului SRI, George Maior. Periodic mai apar şi sondaje ale Socio Pol – unde numărul unu este Mirel Palada, nimeni altul decât purtătorul de cuvânt al premierului Ponta.

Ei bine, cu astfel de case de sondare în spate, îi poţi liniştit „întrece” la procente şi pe Obama şi Putin luaţi împreună. Şi ţinând cont de cine este în spatele CSCI, INSCOP şi IRES, nici nu este deloc greu să îl scoţi pe Crin Antonescu ca fiind cel care a decis ruperea USL. Dacă premierul Victor Ponta chiar crede în rezultatele sondajelor caselor mai sus amintite înseamnă că se păcăleşte singur” acuză liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998