CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Reactii negative la virful PNL privind denuntul lui Orban

0 comentarii / 2605 vizualizări / 18 mai 2018

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, preşedintele PNL Bihor, a declarat azi că liderul PNL, Ludovic Orban nu s-a consultat în partid privind plângerea penală la adresa premierului.

„Domnul Orban nu s-a consultat în interiorul partidului când a luat această decizie. Eu, personal, nu sunt adeptul unor astfel de plângeri, vă spun foarte deschis. Eu sper că are elemente cât se poate de clare pe care se bazează când a făcut acest lucru”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Bolojan, citat de Agerpres.

O poziție similară a avut și fosta președintă a PNL, Alina Gorghiu: ”Este un demers pe care Ludovic Orban și l-a asumat în nume personal și care nu a fost discutat în partid. Și chiar dacă ar fi fost discutat nu s-ar fi putut merge pe o astfel de acțiune, care nu este specifică unui partid. E un act individual, bazat pe contextul prevăzut de lege. Dacă a făcut-o, există suficiente motive pentru a susține o asemenea plângere. Sunt informații publice, dar poate are și alte informații, pe care să le comunice. Acțiunea premierului Dăncilă încalcă normele legale și Constituția, este un guvern incompetent și a afectat relațiile internaționale. Am convingerea că a greșit, dar nu știu dacă putem să considerăm acest lucru o infracțiune. Procurorii trebuie să vadă dacă există temei pentru plângere, nu trebuie confundate situația juridică și cea politică”, a spus Alina Gorghiu, conform DCNews.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998