CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Roman taxeaza atacurile lui Ponta pe tema religiei lui Iohannis: ”Foarte urit”

0 comentarii / 2120 vizualizări / 30 iulie 2014

Deputatul PNL Petre Roman a comentat, azi, tema religiei în discursul lui Victor Ponta de lansare a candidaturii la prezidenţiale, catalogând-o drept una ”foarte urâtă din toate punctele de vedere” şi menţionând că nu crede că îi va dăuna lui Klaus Iohannis în campania electorală.

Roman a fost întrebat cum vede tema lansată în ultimele zile de premierul Victor Ponta în ceea ce priveşte religia sa în calitate de viitor candidat la alegerile prezidenţiale.

”E foarte urâtă, n-am vrut să mă refer la ea, dar e foarte, foarte urâtă, din toate punctele de vedere. În primul rând, PSD este în familia socialistă, care are tradiţii foarte vechi în lupta împotriva oricăror prejudecăţi, şi poate în primul rând celei religioase. Aşa e tradiţia socialistă încă din secolul XVIII, de la Revoluţia franceză încoace. Orice fel de trimitere, pasămite inocentă, pentru ca prin confruntare cu s-o spunem clar, cu domnul Klaus Iohannis, să-i dăuneze candidaturii lui Klaus Iohannis, este inacceptabilă. Este imorală, dar eu cred şi contraproductivă”, a declarat deputatul PNL. ”Păstrând toate proporţiile, oare ce ar fi fost România fără Carol I, care nu era ortodox?”, a mai spus, conform Mediafax, Petre Roman.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998