CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandalos: Trump, cenzurat de Presedintia Romaniei

2 comentarii / 3840 vizualizări / 13 iunie 2017

Dacă e adevărat că diavolul se ascunde în detalii, atunci gestul președinției României de a ”edita” stenograma conferinței de presă susținută de cuplul Trump-Iohannis la Casa Albă trebuie că spune foarte multe. Mai ales că perierea textului a avut menirea să acopere exact punctul cel mai scandalos al întregii conferințe.

Iar punctul cel mai scandalos, și remarcat ca atare de toată presa, a fost cel în care, întrebați dacă au discutat problema liberalizării vizelor pentru românii, cei doi șefi de stat au dat răspunsuri contradictorii.
Donald Trump a spus că nu au discutat acest subiect, în timp ce Iohannis a spus că da.
Surprins de răspunsul lui Iohannis, Trump a încercat ulterior să o dreagă, dînd asigurări că problema se va discuta în viitor.

Unul dintre cei doi lideri a mințit în mod categoric.
Nu știm, deocamdată, care.

1

Versiunea Casei Albe

2

Versiunea Cotrocenilor

 

Ceea ce știm, însă, cu precizie, e că stenograma în limba engleză a conferinței de presă de vineri a fost postată pe site-urile oficiale ale celor două președinții (în cinci zile scurse, ea nu a putut fi tradusă în românește, să o înțeleagă tot amărășteanul plătitor de taxe!), numai că, în versiunea părții române, dezmințirea lui Trump a căzut la montaj, cum se spune, vezi imaginile de mai sus.
Oare de ce? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Mai bine ca ziaristii sa caute treaba cu rachetele alea nucleare din Turcia care trebuie mutate de acolo,treaba urgenta si periculoasa.Asta este un lucru mare,intradevar !Ca sefii astia doi in poza apareau extaziati pe lungimea de unda comuna(,fiind amandoi cam nemti la origine )ca si cum au pus la cale ceva maret! Sefu nostru zice ca tara noastra va fi foarte bine dupa vizita asta,lucru cam greu de crezut.Sa speram ca sasu nostru sa nu fie naiv.Oare se poate ca manevrele mili tare de acuma sa faca treaba cu mutatu rachetelor astea nucleare?

  2. Saracu sasu poate ca ii e frica de ceva consecinte la ceva periculos ce a facut in America contra tarii (pe termen lung) si incearca sa deraieze subiectu spre ceva realizare formidabila si fantezista la care viseaza multi romani.Ca nu a luat cu el ministrii de externe si aparare la sedintele alea din America este intradevar cam dubios.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998