CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scurtissime: ce o recomanda pe Lavinia Sandru pentru PSD

2 comentarii / 3683 vizualizări / 14 octombrie 2016

Pe 27 octombrie e ziua limită pentru depunerea listelor de candidați. Pe 28, candidații pot răsufla, deci, ușurați, în principiu rămînînd bătuți în cuie.
Pe 28 octombrie, PSD aniversează, totodată, 13 ani de la admiterea ca membru deplin în Internaționala Socialistă, condusă, pe atunci, de Antonio Guterres.
La congresul IS din Brazilia, din 146 de partide membre, au votat pentru admiterea PSD 145. Al 146-lea a votat împotrivă: PD-ul românesc, reprezentat de Lavinia Șandru, care a încercat din răsputeri să convingă delegații să nu accepte PSD.
România s-a făcut de rîs încă o dată, punîndu-și poalele în cap în văzul lumii.
Azi, Antonio Guterres a ajuns secretar general al ONU.
PSD e tot în IS, spre deosebire de PD, care e plecat peste noapte la populari, iar apoi a dispărut definitiv.
Iar Lavinia Șandru e, și ea, bine: se aude că va candida fix pe listele partidului pe care l-a otînjit acum 13 ani în fața socialiștilor din lumea întreagă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. O recomanda Securitatea… Ha, ha, ha…

  2. Cred ca Basescu a remarcat, cindva, ce o recomanda , pe aceasta cirtita a lui Gusa. Chiar credeti ca femeia asta poate avea opinii politice personale. E din aceeasi categorie cu RIfai, Gorghiu, etc. Cum pot fi acestea personaliatati politice? Sa ne ne explice desteptii care le-au propus.Poate au alte calitati pe care n-am reusit sa le decoperim uitindu-ne din cind in cind la tv.Ca si vinzatoarea aia de aprozar,de la Cluj.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998