CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sondaj: Evreii, mai agreati de romani decit ungurii si tiganii

6 comentarii / 4661 vizualizări / 19 octombrie 2017

Doar doi din 10 români ar accepta să aibă în familie sau printre prieteni persoane de altă etnie, arată un sondaj de opinie realizat la comanda Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” privind percepția Holocaustului din România și a relațiilor interetnice.

Potrivit sondajului, citat de Agerpres, relația românilor cu persoane de diverse etnii a fost măsurată folosind scala Bogardus, unde 1 este cea mai apropiată relație acceptată cu o minoritate („membru de familie”), iar 7 cea mai depărtată („nu ar trebui să vină în România”). Potrivit rezultatelor, arată sursa citată, „se poate observa că cea mai mare toleranță se regăsește în raport cu evreii (3,8) și maghiarii (4,1) și una semnificativ mai scăzută în raport cu romii (4,8) sau arabii (5,0)”.

Aceste diferențe, menționează realizatorii sondajului, se modifică în funcție de mediul de rezidență al repondenților. „Astfel, arabii sunt mai puțin tolerați în mediul rural (5,1), romii mai puțin tolerați în mediul urban, iar evreii și maghiarii au obținut scoruri egale între toleranța în urban și rural”, precizează comunicatul.
Distanța socială mai mică în raport cu evreii rezultă din faptul că aceștia sunt acceptați în familie (15%), în grupul de prieteni (16%) sau ca vecini (16%), într-o măsură mai mare decât celelalte minorități.

Nivelul distanței sociale (gradul de acceptare al celuilalt) arată o scădere a toleranței față de arabi (51% față de 46% în sondajul din 2015) și maghiari (29% față de 26% în 2015). În cazul romilor se observă o creștere a toleranței: 39% dintre respondenți consideră că aceștia nu ar trebui să vină în România sau doar să viziteze România, față de 41% în 2015. În cazul evreilor procentul rămâne același ca în 2015, 22%. De asemenea, se observă că în București gradul de acceptare față de evrei și maghiari este cel mai scăzut, raportat la media națională.

Romii sunt în continuare, potrivit rezultatelor sondajului, „o problemă sau o amenințare” pentru țara noastră, în opinia a 54% dintre intervievați (61% în 2015).

Sondajul a fost realizat de Kantar-TNS la comanda Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, în perioada 14 septembrie-6 octombrie 2017.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. La ce folosesc prostiile astea?!De ce se accepta plata din bani publici pentru astfel de „sondaje”?!Nu cred ca in Israel s-ar permite efectuarea unor asemenea „cercetari”!!

  2. Evreii ROMANI sunt acceptati de romani…asta da, fiindca au aceeasi ideologie si loialitati.

  3. vStrabunicii lui George Maior au fost evrei unguri si numele lor de familie era Mojor (Maior). SRI-ul, in ziua de astazi, colcaie de masoni si evrei, v-am mai spus odata ca un general activ din cadrul SRI-ului este cat se poate de evreu! In SRI, avansarile se fac in functie de gradul pe care il ai in masonerie si ce ordona CIA-ul. Verificati acest lucru: Hellvig, vorbeste cu tatal lui la telefon in maghiara! La nivelul SRI-ului au fost facute epurari masive, dati afara toti cei care luptau cu adevarat pentru Romania si in locul lor au fost adusi cretini, imbecili, carpe de sters pe picioare care asculta in genunchi ordinul!

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/08/28/sri-chestia-cu-recrutarea-se-aplica-si-in-cazul-cia-si-mossad-valabil-si-pentru-masoni/

  4. Asta este propaganda mizerabila.Si daca cineva viseaza ovrei este mare pericol,dupa cum este scris.in carti vechi.Romanii una zic si alta gandesc dupa antrenamentul din comunism.Ovreii ca ca niste viermi infiltrati peste tot,mai nou distrug Spania si Italia prin ruperea celor mai bogate judete.Asta este si treaba de razunare pentru Imperiul Roman care a distrus Templul lor maret in anul 70 en si pentru Imperiul Spaniol care i-a expulzat in 1492 en.Cum o sa plateasca tarile astea datoria externa enorma?Ba se fac cheltuieli mari si cu lupta contra judetelor rebele.Treaba este facuta de ovrei cu marsoneria ca sa forteze tarile la mari cheltuieli si razmerite civile, apoi sa cumpere active de stat pe nimic de-a lungul marii Mediterane.In jurul Ezraelului sunt numai dezastre cauzate de ei pentru extinderea in spatiu a imperiului lor globalist.Ovreii au deja imperiu globalist invizibil prin mafia lor si marsoneria de control a tuturor tarilor, mai putin America Latina.SUA este total capusita si lucra pentru ovrei.Mafia ovreiasca a invins mafia italiana la inceputul secolului 20 si apoi incet incet a luat control asupra guvernului .Ce este ciudat este ca nimeni nu scrie despre agravarea pericolului datoriei externe a Spaniei si Italiei cu rebeliunea judetelor, ca dovada ca toate ziarele internationale sunt sub controlul ovreilor si a marsonilor care joaca in ambele tabere( si a judetelor rebele precum si a tarilor mama), iar arbitrul (UE) este tot de al lor in lupta asta spre un final planificat de mult timp.Pe deasupra au mai adus si refugiatii ca sa precipite decaderea tarilor mediteranene.Tara noastra este prajita la foc moale prin metode economice, prin legile justitiei si procurorime,prin sefi mari neromani pusi pe functii,precum si prin actiuni militariste fara o cauza justificata Plus cheltuielile in continua crestere cu UE..Partidele sunt distruse,iar cat timp Izarica de la BNR ovreiul si stapanul tarii mai poate lucra la cresterea datoriei publice precum si la ruinarea economica in masa,tara noastra va fi ferita de rebeliunea maghiara.Unii zic ca atunci cand datoria externa va fi f mare se va da drumul la aceasta rebeliune.maghiara cu finalul de ruperea a tarii si subjugarea economica totala.

  5. Ba, Tutuiala Neghioaba, te adresezi multzimii cu ‘tu’, ca si schezofrenii din ospiciu. Ce ati patit, tembelilor, de tutuiti o Tara, ca la usa cortului? Cum sa nu profite ovreiul de prostia asta natzionala? Evreii conduc lumea pentruca detin Fondul Monetar International si toate bancile americane de pe Wall Street. In Congresu SUA conduc prin majoritate, abuz si intoleranta. Conducerea Romaniei, la nivel central si local, dupa cel de al Doilea razboi Mmondial, a fost reprezentata la peste 90% de evreii bolshevici de peste Prut. Atunci, cum sa va mai mirati ca suntetzi la pertu mojic si badaran cu toata Tara? Mai toate tarile lumii sunt in ONU, dar aceasta majoritate de nimic reprezentata in forum tot de ei, de evrei. Si in final, ca natziunile sa mai existe, trebuie sa aiba in conducerea lor conationalii adevarati; nu masluiti. Caci – cine popor naflet si tutuist v-a pus sa punetzi Tiganu si Jidanu in fruntea Tarii, dupa asa-zisa ‘Revolutie’? Cine?

  6. CA EVREU NASCUT IN ROMANIA SI TRAIT IN OCCIDENT TREBUIE SA FIU NEBUN SA LOCUIESC IN ROMANIA. MULTI ROMANI CARE N”aU INTALNIT UN EVREU NU VOR SA-L VADA. EI CONTINUA SA CREADA , DIN TAMPENIE, CA L-AM UCIS PE ISUS ACUM MII DE aNI SI DE aCEA SUNT PACATOSI SI PERICULOSI. BISERICA AI INVATA SA CREADA ACEST LUCRU PRECUM ALTE PROSTII RELATIV LA VACCNARE> ROMANII MAIN SUNT IN MARE MASURA UN POPOR INAPOIAT> MAI ASTEPT UN MILENIUM.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998