CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

SRI-somat sa dea informatii despre implicarea multinationalelor in proteste

0 comentarii / 1914 vizualizări / 6 februarie 2017

Deputatul PSD Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei SRI, a declarat că trebuie să existe o discuție în acest for pe tema implicării unor firme în protestele desfășurate în aceste zile în București și în țară – în baza potențialelor informații deținute de SRI în acest sens – pentru a se vedea dacă aceste aspecte intră sub incidența articolului 11 din Legea securității naționale.

„Dacă o firmă folosește bunurile, capitalul propriu pentru a sprijini anumite activități, Legea 31/1990 spune că este infracțiune. Folosirea creditului sau bunurilor societății în scopul propriu sau al unei alte persoane este o discuție de făcut și trebuie analizat”, a arătat Adrian Țuțuianu.

Potrivit acestuia, chestiunea pe care a pus-o în discuție trebuie analizată din punct de vedere al securității naționale.

„Al doilea lucru pe care l-am spus foarte clar, pe mine mă interesează din punct de vedere al securității naționale. Există un articol 11 în Legea securității naționale care prevede foarte clar că atunci când se urmărește înlocuirea puterii de stat prin mijloace violente și așa mai departe problema este una de securitate națională”, a susținut, conform Agerpres, Țuțuianu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998