CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: Boloni vrea sa candideze la primăria Tg.Mures

1 comentariu / 2494 vizualizări / 28 august 2018

Legendarul fotbalist român Laszlo (Ladislau) Bölöni a participat ieri, în cadrul festivalului ”Vâltoarea Mureşeană”, la o discuţie de podium, alături de parlamentarul ungar Barna Pál Zsigmond, şi el originar din Târgu Mureş.
Întrebat dacă e interesat de candidatura la primăria orașului său de baștină, Tg.Mureș, fostul fotbalist a răspuns pozitiv, conform agenției Hirado.hu:

“Acest subiect nu îmi este străin, m-a preocupat şi mă preocupă(…) Dacă m-aş aventura la aşa ceva, atunci aş face-o cu siguranţă pentru a atrage diferite persoane, diferite interese într-o echipă”, a declarat el.
Antrenorul de fotbal a adăugat că în cazul unei candidaturi a sa la fotoliul de edil-şef nu ar fi de ajuns să poposească în oraş cu trei luni înainte de alegeri. Pentru a convinge oamenii ar trebui să fie în Târgu Mureş, să se uite în ochii alegătorilor şi să le spună exact ce vrea. Bölöni crede că ar putea să îi determine pe târgumureşeni să se solidarizeze şi să îşi dorească înnoire. Pentru a atinge acest scop ar fi nevoie de o echipă de oameni tineri, ceea ce i s-ar părea o sarcină interesantă. Bölöni a
amintit: la un eveniment desfăşurat duminică a rămas cu impresia că există multe idei bune, iar tinerii din Târgu Mureş sunt dinamici, însă implementarea ideilor întâmpină greutăţi.

László Bölöni a mai declarat că de doi ani şi-a renovat apartamentul din Târgu Mureş, ca să se simtă bine atunci când vine acasă. El a menţionat însă că atunci când s-a mai pus problema mutării acasă i-a lipsit tot timpul scopul, pentru care ar merita să facă acest pas. Specialistul sportiv de 64 de ani a menţionat, într-o altă parte a discuţiei, că nu doreşte să mai activeze mult timp ca antrenor.

De menționat că Boloni e un admirator declarat al lui Viktor Orban, cu al cărui partid a votat la ultimele alegeri din Ungaria, iar în trecut s-a numărat printre susținătorii politicianului UDMR Gyorgy Frunda.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. nu are nicio sansa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998