CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Suspendat de un fir: soarta lui Voiculescu se decide pe 7 iulie

0 comentarii / 2090 vizualizări / 1 iulie 2014

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti care judecă de azi dosarul privind privatizarea ICA au extins sechestrul asigurător pe mai multe bunuri ale lui Dan Voiculescu şi ale celorlalte persoane acuzate în această cauză. Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care este judecat, printre alţii, Dan Voiculescu, a primit un nou termen de judecată pentru 7 iulie, când ar urma să fie audiaţi inculpaţii care vor dori să dea declaraţii.

Termenul de azi al procesului s-a încheiat în jurul orei 17.00, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti care judecă dosarul au extins, conform Mediafax, sechestrul asigurător pe mai multe bunuri ale lui Voiculescu şi ale celorlalte persoane acuzate în această cauză.

Instanţa a stabilit să fie extins sechestrul asigurător în cazul mai multor acţiuni şi terenuri pe care Dan Voiculescu le donase fiicelor lui, Corina şi Camelia Voiculescu. Astfel, a fost pus sechestru asigurător pe 36 de hectare de teren din strada Gârlei, pe două seturi de peste 5.000 de acţiuni de la Grivco, unul donat Corinei Voiculescu şi celălalt Cameliei Voiculescu, precum şi pe două seturi de 9,9 milioane de acţiuni, în valoare de aproximativ două milioane de lei, de la Compania de Cercetări Aplicate şi Investigative.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998