CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tanase are probleme: Corneliu Calota, in carti pentru sefia TVR

1 comentariu / 2721 vizualizări / 3 aprilie 2014

Surprize neplăcute pentru Stelian Tănase marți, la votul pentru noul Consiliu de Administrație al TVR.

Mai precis, după ce bătuse palma cu premierul să fie lăsat la cîrma TVR ca președinte plin, prin votul parlamentului, Tănase s-a trezit lăsat într-un ofsaid jenant, adică fără vot.

Parlamentul a validat cu un scor zdrobitor componența noului CA, iar cînd a fost să valideze și președintele, adică pe Tănase, a venit un anunț sec de la tribună, din partea lui Miron Mitrea, președintele de ședință, conform căruia: „Nu vom alege președintele Consiliului de Administrație al Televiziunii astăzi. Rămâne președintele interimar până în momentul în care vom desfășura procedura”.

Or, singura procedură care trebuia urmată era cea prin care noul CA își desemna prin vot președintele, care să fie ulterior confirmat și de votul parlamentarilor.

În ce privește consiliul, acesta și-a făcut (exagerat de) rapid partea ce-i revenea, desemnîndu-l pe Tănase președinte, astfel că nu ar fi fost niciun impediment să urmeze, la fel de rapid, votul final în plen.

În realitate, între cele două momente, plenul a rămas în mod misterios fără cvorum, o parte dintre parlamentari fiind instruiți discret, conform surselor noastre, să o șteargă din sală, spre disperarea lui Tănase.

Care aflase, probabil, și el, adevăratul motiv al amînării votului, adică faptul că în PSD se trag sfori mari pentru ca noul președinte să fie nu el, ci Corneliu Calotă, reprezentantul guvernului în CA și angajat cu ștate vechi al TVR, lansat pe orbită de regretata Felicia Meleșcanu, al cărei om de casă a fost ani de-a rîndul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. „The 7 Habits of Highly Effective People” Is the best book for the leadership, There are numerous writer around the world who write book but some of them are popular because of their popularity, you make you own popularity if you Buy a Wikipedia page ( https://createawikipage.org/ ) for your self

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998