CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Udrea: ”O parte din banii proveniți din contractul Microsoft au ajuns la Blaga”

0 comentarii / 2257 vizualizări / 19 septembrie 2016

Deputatul Elena Udrea a susținut azi că la DNA există denunțuri și declarații care arată faptul că o parte din banii proveniți din afacerea Microsoft au ajuns la partid și la Vasile Blaga, însă procurorii au trimis în judecată doar patru persoane în acest caz.

Elena Udrea a fost azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde avea programată, conform Agerpres, judecarea unei contestații prin care cere revocarea controlului judiciar pe care îl are în dosarul ‘Gala Bute’.

„Toată lumea știe, și eu am spus lucrul acesta, mă pot chema martor oricând dacă doresc, că măcar o parte din bani au ajuns la domnul Blaga, la partid desigur, în campanie la domnul Blaga, așa cum există denunțuri în dosar, însă nimeni nu este interesat să ia firul banilor”, a declarat Udrea. Ea a precizat că la dosarul de la DNA disjuns din Microsoft există declarații care îl indică pe Vasile Blaga că ar fi folosit la partid bani din contractul Microsoft.

„Eu nu vreau să meargă nimeni la DNA, dar, dacă există ideea de justiție până la capăt, ar trebui să răspundă toți cei care au fost implicați în povestea aceasta sau în alta. Pe domnul Blaga văd că îl cheamă să dea declarații despre cum a făcut accident nu știu ce comisar de poliție. Sunt (…) explicațiile date de Gabriel Sandu, Gheorghe Ștefan, Dorin Cocoș, domnul Blaga sau ceilalți indicați, pentru că sunt mai mulți acolo care au folosit din banii câștigați din Microsoft la partid, nu au fost niciodată întrebați cu privire la sumele respective”, a mai spus Udrea.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998