CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Un nou proiect în spațiul media online: Edițiadedimineață.ro

0 comentarii / 2212 vizualizări / 4 septembrie 2017

La începutul lunii septembrie, apare un inedit proiect media online: Edițiadedimineață.ro.
Noua platformă Edițiadedimineață.ro este adresată publicului larg și își propune să stea departe de politică și de senzaționalul dezvăluirilor cotidiene, dar să prezinte în detaliu oameni și proiecte care fac cinste comunităților din care provin – fie că vorbim despre povești construite în business ori în lifestyle, educație, cercetare, sport sau cultură.
Platforma va avea o importantă componentă video, centrată pe îmbinarea optimă dintre reportaj și interviu.
Edițiadedimineață.ro își propune să schimbe paradigma clasică de informare și să formeze un nou obicei de consum în România, în care știrea bine construită, cu informații relevante, să devină atractivă pentru publicul român. Vă prezentăm așadar un proiect inedit, care își propune să spună poveștile de succes ale unor persoane adesea cufundate în anonimat, dar care reușesc să schimbe în bine soarta comunităților sau a oamenilor din jur, contribuind inevitabil și la schimbarea percepției pe care o avem asupra României.
Ca o noutate pe piața din România, Edițiadedimineață.ro nu abordează publicitatea în sensul clasic, ci își propune să ofere companiilor o zonă de PR ce va conține știri, povești de succes, conținut de calitate și oameni de valoare. Platforma nu va găzdui bannere de promovare, machete de publicitate sau Google Ads, dar își propune ca relatarea poveștilor unor oameni excepționali să fie susținută de către companii de succes.
Pentru început, Edițiadedimineață.ro prezintă povestea unui tânăr manager sportiv spusă chiar de către cei pe care îi susține, dar și de personalități precum Maia Morgenstern și Irina Begu. Această primă poveste este susținută de către Inventus Research.
Edițiadedimineață.ro aparține SC POSITIVE HUB SRL, societate ai cărei acționari mai dețin platformele PSnews.ro și Pebloguri.ro, precum și firma de consultanță Inventus Research: Anca Mireanu și Cosmin Ivănuș.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998