CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE Iliescu sufera de ocluzie intestinala

0 comentarii / 2187 vizualizări / 24 noiembrie 2011

Ion Iliescu a fost internat de urgență, în această seară, la spitalul Elias, după ce i s-a făcut rău. El va rămîne internat cel puțin pînă mîine, în spital, au declarat pentru Inpolitics surse din spital.

În cursul zilei de ieri, la ședința Comitetului Executiv de excludere a lui Geoană, Iliescu a acuzat dureri în zona inimii și a stomacului, fiind necesară, din informațiile Inpolitics, procurarea unor calmante de către cei prezenți. Starea sa de sănătate s-a deteriorat astăzi, după ce a urmărit atacurile lui Geoană, iar spre seară a trebuit să fie dus de urgență cu mașinile BMW și Mercedes din dotare la Elias, pentru tratament de urgență. (B.T.Iacob)

UPDATE Conform ultimelor informații intrate în posesia noastră, Ion Iliescu nu suferă de colică biliară, așa cum susțin unele organe de presă în această dimineață, ci de ocluzie intestinală. Ocluzia intestinala este blocarea partiala sau completa a intestinului care impiedica propulsarea continutului acestuia. Blocarea poate avea loc atit in intestinul subtire, cit si in cel gros. In cazurile severe, obstructia poate intrerupe alimentarea cu sange a intestinului, acest proces fiind numit intestin ischemic sau strangulatie intestinala si necesita tratament de urgenta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998