CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zmeii teribili ai Justitiei mioritice: ”Am fugit de acasa si am lasat pisicile”

0 comentarii / 2394 vizualizări / 23 octombrie 2017

Ingrată soartă, cea de justițiar. În Italia, procurorii antimafia și anticorupție se aleg cu bombe sub mașini. În România, sunt torturați prin plasarea de camere video și de ziariști în fața casei. A doua metodă se dovedește mai eficientă, dovadă că unul dintrei zmeii justiției mioritice, el însuși recomandîndu-se drept ”periculos, mă jur, foarte periculos”, a fugit de acasă, de spaimă, aruncînd în fața dușmanilor cele două pisici din dotare.

Procurorul Mircea Negulescu, pentru că de el e vorba, a declarat azi, la ÎCCJ, cu lacrimi în ochi, că „a fugit de acasă” împreună cu familia, fiind bulversat de presiunea mediatică ce se exercită asupra lui, susținând că a primit mesaje de amenințare de la ziariști.

„Ceea ce s-a întâmplat cu mine nu doresc niciunui magistrat. Mi-am luat soția și am plecat din Ploiești. Am plecat din casă și acolo am lăsat și două pisici, de care are cineva grijă. Sunt bulversat de ceea ce mi s-a întâmplat. Au stat carele de transmisie în fața blocului, îi întrebau pe vecini despre mine. Copilul meu nu are nicio vină că îl cheamă Negulescu. Am fugit de acasă, nu mai suport. Acum mă duc la Ploiești doar seara, să nu fiu văzut. Este o presiune media pe mine, cum nu îi doresc niciunui magistrat. Vă rog să mă scuzați că sunt foarte emoționat. Stau și încasez de la presă. Mi-am închis telefonul, pentru că am primit mesaje de amenințare de la ziariști: hai să ne întâlnim, să vorbim”, a spus Negulescu, potrivit Agerpres, în sala de judecată.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998