CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Dezvaluire – Rares Bogdan: ”Timpitul de Ludovic trebuie debarcat cit mai repede”

2 comentarii / 6658 vizualizări / 18 noiembrie 2020

Jurnalistul Cornel Nistorescu postează un material spectaculos pe siteul Cotidianul, în care dezvăluie activitatea europarlamentarului liberal Rareș Bogdan pe un iaht de lux din largul Coastei de Azur, unde acesta ar pune la cale debarcarea lui Ludovic Orban de la guvernare spre a-i lua, el însuși, locul.

”Rareș Bogdan – gura mare și patriotică de la Realitatea TV – este cea mai grosolană făcătură politică a valului adus de puterea liberală. În România, urlă ca trenul pe seama corupției din „ciuma roșie”, iar în timpul liber petrece ca nababul pe Coasta de Azur, în Italia sau în Turcia” scrie Nistorescu.

Milionarii veseli din jurul lui Rareș

”O bună bucată de vreme, Rareș Bogdan și-a făcut vacanțele în Italia, cele mai multe cu Octavian Hoandră și Călin Mitică. Din cînd în cînd, se mai lipea și Eduard Hellvig. De cînd Rareș Bogdan a devenit important în PNL și s-a agățat de Parlamentul European, Papagalul galben, cum îi zic unii, a devenit personajul vedetă al petrecerilor de pe Coasta de Azur. În jurul său, a rămas Călin Mitică, patronul de la Remar 16 februarie, vărul lui Gruia Stoia de la GFR. Calin Mitică este un sponsor tradițional al personajului. El este la rîndul său „sponsorizat” cu multe contracte acordate pe bază de ordin de la București (adică, de la SRI). La chefurile Papagalului galben s-au adăugat Michele Nusco și Alin Niculae. Michele Nusco este fiul lui Mario Nusco- Felice, președintele grupului Nusco. Italianul a cumpărat, imediat după anii 90, fabrica de mobilă Pipera și s-a extins spectaculos în imobiliare. Michele Nusco, cel care conduce Nusco Imobiliare, s-a imprietenit cu Rareș Bogdan. Se au ca frații. Mai nou, Rareș Bogdan este, din ce în ce mai des, pe la grupul Nusco din Pipera. Un alt personaj, tot de mare anvergură financiară în petrol și în imobiliare (peste 20 de proiecte), este petrolistul Alin Niculae, patronul de la Oscar Downstream. Alin Niculae este deținătorul unui iaht de lux la bordul căruia se țin, din cînd în cînd, petrecerile acestui nou grup de personaje romanești. În jurul lui Rareș Bogdan- Michele Nusco-Alin Niculae și Călin Mitică se aduna alți 20-30 de chibiți și fluturași de lampă ai petrecerilor de la Saint Tropez, Bodrum și San Benedetto”.

Puciul clocit pe iaht

”Cele mai spectaculoase petreceri se dau, însă, pe „barcă”. Acolo se poate face politică și se poate vorbi liber. Pe barcă se discută despre „tîmpitul de Ludovic”, care trebuie „debarcat” cît mai repede. Evident, singurul care ar putea fi un bun prim-ministru al României pentru interesele întregului grup este Papagalul galben, zis Batistuță sau Rareș Bogdan, pe numele său de liberal cu gura mare și patriot numai în declarații televizate” mai scrie jurnalistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. parerea mea….
    Unul este tâmpit si stie iar altul este tot tâmpit dar nu crede ….
    La ora actuală pentru România se cere un tâmpit ascultător…. Eu cred că stiu cine va fi…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998