CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Fostul presedinte al CNAS: ”NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID”

20 comentarii / 35327 vizualizări / 28 septembrie 2021

”Te voi salva copile! Sunt părintele tău!
Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID” scrie pe Facebook fostul președinte al CNAS, chirurgul Lucian Duță.

”Asta e convingerea mea și asa voi face. Și am argumente :
1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!
2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!
3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!
4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!
5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!
6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.
7. Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!
8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!” mai scrie medicul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

  1. NU sunt de-acord cu vaccinarea copilului

  2. Nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie!!!!!!!!!!

  3. Nu sunt de acord cu experimentul genetic pe oameni ! Produsele utilizate NU SUNT VACCINURI !!!

  4. Experiment genetic,da; vaccin NU!

  5. Nu mi-as vaccina niciodată copiii.

  6. Doar medicii, nu politicienii, pot face recomandări pacienților, tratamente cu forta au făcut doar nazistii

  7. OAMENII BUNI SA NU VA VACCINATI CA ESTE PERICULOS SI OSA FIM SCLAVI PE VIATA

  8. ESTE CREIATI DE CATRE REPTILIENI ACESTE VACCINURI SI SA STATI DEPARTE DE VACCINURI SI AA NU FACETI GREEN PASUL SA NU VA FACETI GREEN PASSUL

  9. Felicitări pt mesaj. Am ajuns să ne bucurăm că cineva are curaj. Deci nu mai suntem liberi: să gândim, să vorbim, să avem dreptul de a alege ce e bine pt noi, așteptăm….ce? Am ieșit în 89 pt mai puțin. Măcar nu ne învrăjbea nimeni, nu ne puneau unii împotriva altora . E trupul meu, eu decid. Nu mi l-au dat ei. Greu de crezut unde am ajuns!

  10. Analfabetul Armand ne da sfaturi stiintifice.
    El este deja sclavul pe viata al prostiei.

    • Iar tu ești o marionetă pe viață!

  11. Ce este ANORMAL a devenit normal, mai suntem stăpânii propriului corp? Dacă Da și dacă mai avem capul pe umeri atunci haideți sa reacționa în consecință, cine dorește sa se vaccineze este liber sa o facă, cine nu sa fie lăsat în pace. Din punct de vedere medical pentru orice vaccin trebuie făcute analize si numai funcție de acestea poți sau nu sa te vaccinezi. Dar în piață funcționează centre de vaccinare: un vaccin contra unui mic și o bere.
    Oare suntem toto de spitalul 9?
    Vaccinarea obligatorie este un adevărat genocid și arata cata competenta au acești guvernanți.

  12. Nu VREAU sa ma vaccinez și sa fac parte din planul lor diabolic !!! O manipulare ordinara concepută de niște,,oameni” care au deplasata și proasta impresie ca vor Împărați lumea la nesfârșit ! Pentru fiecare individ este un sfârșit pe acest pământ și vine nota de plata !!!

  13. Culmea tupeului d-ul DUTA care a fost condamnat in prima instanta la inchisosre ptr. O SPAGA DE 6.000.000 (sase milioane) eur. furati din banii bolnavilor, vorbeste de furaciuni. Cine-l crede sa-i care valiza eu nici nu vreau sa-l bag in seama. SICTIR infractorului DUTA

    • Ce securist de kkt ești !Ce legătură are un proces cu adevărurile spuse de un doctor?Hai sictir!

  14. Doctorul ăsta sau e prost sau e prost

    • Iar tu ești o maimuță proastă!

  15. Doamne, ca degeaba trecem prin toate lecțiile actuale, nu învațăm nimic! De asta fac toți ce vor din noi, pentru ca suntem in stare să ne omorâm unii pe alții, si o vorbă bună este greu de rostit. Am ajuns aici pentru ca nu manifestam iubirea față de semeni si trăim numai in concurență si competiție.

  16. Il vad un om demn, de tot respectul!
    Cu răutăți putem arunca, însă nu este cazul, se vede noblețea omului!
    Pentru copilul lui si pentru trezirea celor din jur, nu a ales siguranța!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998