CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9429 RON UP | 1 USD = 4.6098 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

SUA: Deși încă nu este candidat la prezidențiale, Mitt Romney o atacă deja pe Hillary Clinton

0 comentarii / 8681 vizualizări / 29 ianuarie 2015

Republicanul Mitt Romney, care urmează să își anunțe oficial a treia sa candidatură la alegerile prezidențiale din SUA, a lansat direct un val de critici la adresa lui Hillary Clinton, favorită să devină candidata democraților în cursa pentru Casa Albă, transmite AFP.

137986b8-7b1d-4ab0-b32f-a3e2c06fc19b

Foto: (c) Mike Blake / REUTERS

Învins de Barack Obama la alegerile din 2012, Romney a indicat că este pe punctul de a ”începe asaltul” pentru obținerea președinției SUA în 2016, după ce mult timp a exclus orice posibilitate de a candida din nou.

”Fără ca nimeni să știe, secretarul de stat Hillary Clinton a apăsat butonul resetării relațiilor cu Rusia, care după un zâmbet a invadat Ucraina, o țară suverană”, a declarat Mitt Romney, într-un discurs rostit miercuri la Universitatea de Stat Mississippi.

El a continuat atacul la adresa lui Hillary Clinton. ”Cum dorește doamna Clinton să creeze oportunități pentru toți dacă ea nu știe cum se creează locurile de muncă”, a spus politicianul republican, înainte de a critica propunerile președintelui Barack Obama în domeniul fiscal.

Citiți știrea integrală pe fluxul destinat abonaților

AGERPRES/(AS — autor: Tudor Martalogu, editor: Florin Ștefan)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *