CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Tuturor, un An Nou mai bun. Chiar avem nevoie!…☺

7 comentarii / 4540 vizualizări / 31 decembrie 2021

„Există ceva bun în această lume și merită să lupți pentru acel ceva.” —J.R.R. Tolkien.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. La multi ani!

 2. Cu tot regretul pentru cititori…
  NU VA FI !!

  Va veni un an Groaznic. in care Fortele Raului vor cauta sa ne bage in Pamint. La Propriu.

  DAR DE UN LUCRU SA FIE SIGURI ZIONISTII. VOM MURI SI NOI. DAR PE EI SI PE SUBUMANII CARE II SLUGARESC II VOM TERMINA DE DATA ASTA.
  DEFINITIV !!!!

  NICIO MILA PENTRU UCIGASII UMANITATII.

  AT I T !!!!!!

 3. La Multi Ani!

 4. La multi ani!

 5. „Nu mor caii când vor câinii”
  La multi ani tuturor!✌️

 6. Iata o poveste in ziua de An Nou. Concertul de la Viena.
  Preţurile pentru un bilet la concertul de Anul Nou de la Viena pornesc de la 650 de euro şi pot ajunge până la 1.190 de euro.

  Anul acesta, concertul se desfăşoară din nou cu public, deşi numărul spectatorilor a fost redus pe neaşteptate la 1.000. Circa 700 de posesori de bilete au fost anunţaţi că nu mai pot participa şi că în schimb vor avea un loc rezervat anul următor.

  La evenimente cu peste 1.000 de persoane, pot participa doar cei vaccinaţi cu doza booster, potrivit celor mai recente măsuri adoptate în Austria.

  Întrucât mulţi invitaţi din Germania şi Elveţia nu s-au vaccinat încă cu doza suplimentară, reducerea numărului de locuri a fost cea mai bună soluţie, a spus violonistul Daniel Froschauer, preşedintele Filarmonicii din Viena.

  Contextul este urmatorul. Inca din 22 dec 2021, Austria a modificat regulile de intrare in tara si a stabilit noi restrictii. Nu mai poti intra in tara decat dublu vaccinat cu test PCR sau triplu vaccinat fara test.
  Indoor and outdoor gatherings without assigned seating will be capped at 25 people. With assigned seating and masks, that number rises to 500; with an additional PCR test, to 1,000. Events at which all attendees have received a vaccine booster dose can handle up to 2,000 people.

  Turistii germani care aveau bilete la concert au avut permanent optiunea de a-si face doza booster pentru ca in Germania ea este disponibila fara limita de varsta inca de pe 5 nov 2021. Ba chiar guvernul german i-a incurajat pe toti sa isi faca doza booster Pe 2 dec 2021 Germania a atins din nou un milion de vaccinari, „Just 95,344 first jabs and 69,005 second jabs were given out in Germany on Wednesday, compared to 822,697 booster jabs.”
  Nu se poate spune deci ca acei vizitatori din Germania care aveau bilete la concertul de la Viena nu erau atentionati de ceva vreme sa isi faca doza booster. Stiau dar totusi nu au facut-o. Iar organizatorii de la Viena au preferat sa dea afara 700 de posesori de bilete din totalul de 1700 de locuri disponibile. Si sa reduca asistenta la doar 1000 pentru a intra in regulile de participare cu doua doze si test PCR. Fara obligativitatea booster.

  De ce nu si-au facut booster-ul acesti germani bogati? Poate nu si-au facut nici vaccinul ci aveau anticorpi monoclonali.

 7. Pe tema urării din titlu, „un an nou mai bun”, mă alătur și eu acesteia dar împreună cu un avertisment.
  Ați citit articolul despre abordarea israeliană privind lăsarea oamenilor să se infecteze cu Omicron.
  Vă mai redau și politica din UK „ministrul britanic al Sănătății, Sajid Javid, a declarat că nu vor fi introduse noi restricții decât ”în ultimă instanță” în Anglia, în ciuda înmulțirii cazurilor de infectare cu Omicron, precizând că trebuie obținute mijloacele pentru a putea „trăi cu virusul”, prin vaccinare, tratamente și depistare masivă, relatează AFP.”
  „Numărul (persoanelor) de la unitățile de terapie intensivă sunt stabile și nu urmează pentru moment traiectoria pe care am văzut-o anul trecut în această perioadă, în timpul valului Alpha”, a precizat Sajid Javid
  El consideră că Anglia se află într-o poziție „mult mai puternică” datorită unei campanii masive de vaccinare cu o a treia doză și de aceea guvernul a decis să nu impună aici noi restricții în timpul sărbătorilor, a adăugat el, spre deosebire de Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

  Israel și UK merg pe imunizare de turmă. Dar vă trimit la un articol publicat pe 28 dec de Univ din Glasgow.
  https://www.gla.ac.uk/researchinstitutes/iii/cvr/engage/news/headline_829358_en.html
  Și vă fac o scurtă prezentare a concluziilor acestui articol. Este foarte important pentru sănătatea voastră.

  1) Vaccinații cu AstraZeneca și apoi booster-ați cu mRNA au un titru de anticorpi neutralizant de aproape 10x mai mare decât cei vaccinați inițial cu două doze mRNA și apoi booster-ați cu alt mRNA (chiar dacă diferit, încrucișat Pfizer/Moderna). Puteți citi pagina 10 din studiu, figura 3 B. Asta explică de ce aparent în UK spitalele nu sunt sub presiune. Generația vârstnică din UK s-a vaccinat cu AstraZeneca/Oxford la început de 2021. Vaccinații doar cu mRNA nu au același noroc, chiar dacă fac booster cu mRNA. Au incredibil de puțini anticorpi neutralizanți…. Scuzați expresia dar boosterul este un „pipi” în fața Omicron.

  2) Vi se spune că Omicron este „mai blând”. Explicația o găsiți tot în articol. Față de Delta, Omicron a suferit modificări ce îl avantajează mai mult în a infecta o celulă printr-o rută alternativă. Este de vreo 10 ori mai puțin eficient decât Delta în a pătrunde în celulele Calu-3 (a se vedea pagina 18, figura 6 B) folosind ruta primară a receptorului ACE2. Insă asta nu îl face egal cu „răceala” ci cu varianta Wuhan a SARS-CoV-2. Dar aici este bomba, Omicron are o afinitate de 10 ori mai mare decât Delta de a infecta celule renale (HEK) unde va produce fibroză și insuficiență renală dar în timp, particule virale fiind rezidente în corpul infectaților chiar și peste 7 luni (demonstrat de un alt studiu american).

  Citiți studiul indicat. Făceți-vă fiecare lecțiile. Dacă vă vaccinați, nu vă bazați pe protecția oferită de vaccin. Nu aveți idee cât de minimală este la nivelul celor care chiar ar avea nevoie de un vaccin (vulnerabilii).
  Purtați cea mai performantă mască pe care v-o permite buzunarul și dezinfectați-o cu apă oxigenată. Igienă, distanțare, igienizarea mucoaselor. Să aveți un an 2022 așa cum vi-l pregătiți. Guvernele par să renunțe la măsurile de prevenire a infectării și va fi fiecare pe cont propriu. Ar putea fi și o criză a testelor (în US și UK nu mai sunt teste decât cu programare).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998