CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ambasadorul SUA: Sediile Intact – bunuri furate de la poporul roman

7 comentarii / 33846 vizualizări / 23 februarie 2016

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat, azi, într-o sesiune webchat cu utilizatorii paginii de Facebook a Ambasadei SUA, că este de acord cu premierul Dacian Cioloş în cazul Intact, conform căreia intervenţia ANAF nu a împiedicat televiziunile Intact să emită.

”Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”, a răspuns Hans Klemm, conform Mediafaxm, pe pagina de Facebook a Ambasadei, la o întrebare adresată de un internaut.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. […] mai multe, pe inpolitics.ro Sursa: money.ro […]

  2. Nu putea lipsi martie din post. Cand este dar mai ales cand nu este cazul, el cuvanta. Chiar alta treaba nu are? Despre bunurile furate poporului roman de protejatul sau si camarila lui, de ce nu vorbeste? Ce interese are de s-a bagat intr-o ciorba care nu este a lui? Il deranjeaza si pe el dezvaluirile antenei? Ce mai face Gitenstein pe la Fondul Proprietatea?
    Care este poziti ambasadorului Indoneziei in aceasta speta???

  3. Vin americanii sa va deschida ochii si voua care va sunt atit de dragi hotii,nu vreti! Cum puteti fi astfel?Un trust intemeat pe minciuna,coruptie si aparator al unui hot,va imparte unora dreptatea.Cita obraznicie…..cita naivitate ….cita prefacatorie!

  4. Americanilor li s-a urcat puterea la cap , isi permit aprecieri si interventii in politica interna si externa a altor state , desi nici ei nu sunt asa curati si cinstiti cum vor sa para . Si la ei coruptia este in floare , bandele de traficanti de droguri prospera , nesiguranta oamenilor de rand in case si pe strada este in crestere , mai ales in orasele mari , care sunt tinta teroristilor . Din pacate , nu-si vad de bubele lor si -si permit sa ne dea sfaturi si sa ne dirijeze prin interpusii lor ( klaus merkel ). Au gasit sprijin in Romania la spalatii pe creier care sunt in extaz in fatza bunastarii lor si nu observa degradarea continua a societatii americane. Sincer , n-as vrea ca baiatul meu sa plece intr-o tara tinta a teroristilor, mai bine sa ramana ceva mai sarac aici , cel putzin deocamdata n-am inceput sa sarim in aer pe strada . Deocamdata !!!!

  5. americanii curata romania de kaghebistii din partide, mai ales psd. bravo, americanilor!!!!!

  6. ambasadorul USA la Bucuresti nu a facut niciodata aceasta afirmatie.
    vi s-a aruncat un ” ciolan” si v-ati repezit ca prostii sa comentati.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998