CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bursa zvonurilor: Proptelele politice ale lui Ovidiu Silaghi

1 comentariu / 4631 vizualizări / 18 iulie 2013

Despre proaspăt desemnatul candidat de ministru Ovidiu Silaghi se șoptea pe la colțuri, pînă de curînd, că ar fi băiatul de casei al Adinei Vălean, soția liderului PNL Crin Antonescu, dar o păsărică bine informată ne-a șoptit recent că la mijloc ar fi vorba de mai mult de atît.

Mai precis, de cîțiva ani de zile, fostul și poate viitorul ministru trăiește o frumoasă poveste de….colaborare apropiată cu o jună și superbă domnișoară, pe nume Olivia Văduva. Care Olivia e nimeni alta decît fiica surorii mai mici, din Tulcea, a lui Crin Antonescu, deci nepoata urmașului Brătienilor. Adusă de Codruț Șereș, acum cîțiva ani, la ministerul Economiei, tînăra, pe atunci conservatoare de a lui Voiculescu, a intrat în grațiile lui Silaghi, cel care deține postul de ministru al IMM-urilor în guvernul Tăriceanu. De aici pînă la o apropiere maximă, profesională, desigur, nu vă gîndiți la răutăcisme, nu a mai fost decît un pas, mai ales că, între timp, ceva se schimbase la vîrful PNL și steaua unchiului Crin urca tot mai sus pe cer, în timp ce a lui Tăriceanu apunea. Iar juna Olivia a sfîrșit prin a fi cărată de Silaghi pe la toate structurile unde s-a perindat în ultimii ani, inclusiv ministerul Transporturilor, cel mai adesea în calitatea oficială de consilier personal. O calitate în care, conform declarațiilor de avere, a cîștigat sume frumușele de bani, fără a fi clar cu ce îl consiliază pe demnitar. Pentru a fi profund obiectivi, nu putem confirma informația că Olivia ar fi motivul pentru care, de la o vreme, Silaghi își toarnă vopsea în păr mai ceva decît Petre Roman, pentru a se mai întineri cu vreo cîțiva anișori. (Văduva Neagră)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] Rude și apropiați de-ai săi au ocupat funcții în aparatul statal, cel mai cunoscut fiind cumnatul său, Mihai Adrian Ștef, ajuns președinte al CJ Satu Mare: http://inpolitics.ro/bursa-zvonurilor-proptelele-politice-ale-lui-ovidiu-silaghi_1824022.html […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998