CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ministrul care a jucat in ”Pestisorul Nemo”

1 comentariu / 5063 vizualizări / 28 ianuarie 2018

Între multele nume noi din guvernul Dăncilă se numără unul care a exagerat un pic cu CV-ul, probabil cel mai stufos din întreg cabinetul. În document, la loc de cinste, figurează faptul că respectivul înalt demnitar al statului a jucat în filmul american ”În căutarea lui Nemo”, dar și în ”Capra cu trei iezi”, ca să satisfacă, probabil, și electoratul autohton.

Cum ”Peștișorul Nemo” e, totuși, film de animație, am încercat să identificăm rolul lui George Ivașcu, noul ministru al Culturii, căci despre el e vorba. Cu dificultate, am descoperit că, de fapt, el a acoperit doar dublarea în română a filmului american, la fel cum a pus doar vocea și în ”Capra cu trei iezi”, versiunea radiofonică, ori în ”Motanul încălțat”. Ministrul se mai laudă și cu un rol episodic alături de Demi Moore, în alt film american; totuși, el cam exagerează, cum spuneam, dat fiind că și-a trecut în CV-ul oficial absolut toate rolurile jucate în cariera de actor, începînd din studenție, și toate festivalurile la care a participat, în aceeași calitate. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] mai scăpa cîte un anglicism în vorbire. Sunt acestea motive seriose de critică? Noi înșine l-am înțepat nițel pe ministrul Culturii, dar picanteria e una, atacul dur e […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998