CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

O saptamina din activitatea celui mai bun premier post-decembrist

5 comentarii / 6721 vizualizări / 28 noiembrie 2016

Winter is coming, Autoritățile sunt gata, ca în fiecare an, să fie luate prin surprindere de zăpezile care stau să cadă. Scena politică fierbe, campania e în toi. La înmatriculări auto sunt cozi imense. Pe șoselele patriei e un veritabil carnagiu. ”Cumințenia pămîntului” capătă iz penal. Ziua Națională dezbină politicienii. Angajații Poliției Locale protestează în fața guvernului. Vă prezentăm programul săptămînii de lucru a primului-ministru (cel mai bun, cum susține propaganda), așa cum e reflectat de siteul oficial al executivului.

Luni 21 noiembrie: 15,45 – întîlnire săptămînală cu președintele Klaus Iohannis

Marți 22 noiembrie: 9,00 – întâlnire cu vice-premierii Vasile Dîncu și Costin Borc

Miercuri 23 noiembrie: 10,00 – ședință de guvern. Se decide vacanță prelungită pentru bugetari.

Joi 24 noiembrie: premierul Dacian Cioloș a participat la lansarea cărții „Mentalitatea Deschisă”.

Vineri 25 noiembrie: 10,00 – premierul Dacian Cioloș a participat la Ședința festivă a Curții Constituționale.
Aici a transmis, între altele: ”Faptul că avem puncte de vedere diferite, poziţii diferite, este, aşa cum spuneam, un element absolut firesc al pluralismului democratic, dar dezbaterea democratică nu este aceeea în care prevalează punctul de vedere majoritar asupra celui minoritar, în mod exclusiv, în care este punctul meu de vedere sau nimic, dezbaterea democratică este aceea când ne ascultăm, nu doar auzim, unii pe ceilalţi, în care se naşte astfel un punct de vedere comun, un punct de vedere îmbogăţit cu perspectiva celuilalt”.

16, 30 – premierul Dacian Cioloș a participat la Forumul Societății Civile din Europa Centrală și de Est. Aici a transmis, între altele: ”Cred că, în primul rând, avem nevoie să dezvoltăm și mai mult mecanismele de conlucrare între societatea civilă și instituțiile guvernamentale, să dezvoltăm un dialog bazat pe interes comun și să identificăm mai bine interesul comun din punctul de vedere al instituțiilor guvernamentale, care au ca principală sarcină să pună în aplicare un program de guvernare reieșit dintr-un proces electiv democratic din partea Parlamentului, și, pe de altă parte, societatea civilă, care dorește să se asigure că implementarea acestor programe de guvernare nu se realizează în favoarea unor categorii sociale și în detrimentul altor categorii sociale”.

Sîmbătă 26 noiembrie: pauză

Duminică 27 noiembrie: 10, 45 – premierul a participat la emisiunea ”Viața satului” la TVR. Interviul nu se mai difuzează. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Pentru performantele inegalabilului trimis al Bruxelles-ului, eterna noastra recunostinta, dar si un sut cu spitul undeva, sa se duca dracului de unde a venit si sa ne lase!

  2. Mai mare rasul de acest „roman” ! Nici macar guvernator nu poate sa isi spuna caci i-ar uzurpa functia altui „roman”….Cat despre Antena 3… e bine..isi dau arama pe fata… asa stim si noi ce hram poarta ! Adevarul este ca personal nu mai ai incredere in nici o sursa de informare autohtona!Sunt doar prelungiri ale marilor corporatii media occidentale… La asa stapani, asa slugi!

  3. N-aveţi nici o grijă, se ocupă şi de voi, penalii pesedişti.

  4. Georgica…deci cine nu-i cu dreapta sunt penali si pesedisti? :o

  5. Si denuntul?! Denuntul cand il scrie?! Ca, acum cu schimbarea administratiei de la Casa Alba, o avea omul niste pretentii de schimbare de leafa, ca altele sunt salariile peste ocean… Sau n-o avea viza, sau americanilor le-a servit deja turnatoria aia mai veche si nici n-or pune mare baza pe denunturi mincinoase…. Totusi, o parte civila, ceva, o paguba ce urmeaza a se estima?! Pentru ca in turnatorie, premierul Ciolos nu poate fi intrecut decat de majoritatea membrilor cabinetului sau. Pe mine ma sperie astia care-l sustin. cu disperare….Ori sunt ticalosi interesati (dar ce penibili!), ori sunt chiar atat de prosti…dar asa multi?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998