CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Partidul lui Tariceanu a devenit membru plin al ALDE

0 comentarii / 1791 vizualizări / 20 noiembrie 2015

În aceste zile are loc la Budapesta congresul anual al Partidului ALDE, care își alege noua structură de conducere, iar țara noastră este reprezentată de o delegație importantă, condusă de președintele Călin Popescu Tăriceanu. De ieri, ALDE România a devenit membră cu drepturi depline a Partidului european cu același nume.

”Este o revenire la normalitate și mă bucur să am din nou colegi români printre liberalii europeni” a salutat europarlamentarul Norica Nicolai primirea foștilor liberali în ALDE.

”În calitate de membră independentă a Grupului liberal și democrat din Parlamentul European, salut eforturile echipei românești de liberali autentici de a se alătura ALDE, după episodul neonorant de anul trecut când PNL i-a trădat pe cei care i-au fost alături timp de 25 de ani, trecând la PPE. Partidul ALDE, precum și Grupul parlamentar liberal, sunt una din cele trei forțe politice care influențează deciziile la nivel european, jucând de cele mai multe ori rolul de mediator, dar mai ales de decident atunci când popularii și socialiștii europeni sunt în dezacord” a scris Nicola pe Facebook. (B.I.)

 

Logo-ADLE-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998