CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

PMP – atac dur la Dragnea: Venitul minim garantat a umplut circiumile tarii

0 comentarii / 2358 vizualizări / 3 mai 2017

Un orășean ajuns într-o cîrciumă de țară nu va înțelege anumite expresii auzite la tejghea, precum „Blend-a-med”, „Pasión”, „Genocid”, „Adio, mamă”. Ele sunt decriptate, din fericire, de deputatul PMP Corneliu Bichineț, care acuză, totodată, PSD, că prin introducerea venitului minim garantat a reușit umplerea cîrciumilor de români, încă de la orele dimineții.

Deputatul Corneliu Bichineț îi cere, într-o declarație politică în parlament, liderului PSD, Liviu Dragnea, să renunțe urgent la venitul minim garantat, stipulat de legea 416/2001, despre care afirmă că a făcut mai mult rău țăranilor decît colectivizarea:

”Dle Liviu Dragnea, corectaţi, că aveţi puterea în mână, acel păgubos 416, care a fost dat cu bune intenţii, dar care a făcut mai mult rău ţăranului român decât colectivizarea.
Se bea pe capete în lumea satului şi s-au depărtat oamenii de cele fireşti – de muncă, de pământ, de animale -, încât crâşmele insalubre sunt pline de dimineaţa până seara, iar folclorul tembel creat de cei care stau acolo la băut de dimineaţa până noaptea şi invers demonstrează simptomatic acest lucru. Se vorbeşte în argou, servesc la prima oră „Blend-a-med”, în sensul că-şi repară dinţii cu rachiu, „Pasión”, „Genocid”, „Adio, mamă”, iar ca o chintesenţă, fiecare se simte îndatorat să spună: „Pe mine mă cheamă Ion, ziua beau şi noaptea dorm”… nu, „noaptea beau şi ziua dorm”.
Îndreptaţi răul, domnule Dragnea, pentru că aveţi posibilitatea şi PMP-ul va susţine toate proiectele de lege bune pe care orice Guvern le va impune. Noi nu facem opoziţie de dragul opoziţiei” promite deputatul PMP.(B.I.)

foto: audvoci.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998