CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Profetie-soc a omului lui Ponta: ”PNL si PSD vor fuziona”

0 comentarii / 2324 vizualizări / 17 ianuarie 2014

Deputatul PSD Sebastian Ghiță, un apropiat al premierului Victor Ponta, prezintă un scenariu fierbinte, într-un interviu acordat publicației bursa.ro, potrivit căruia PSD și PNL ar urma să fuzioneze în viitorul apropiat, rezultînd un partid nou, de inspirație britanică.

”USL este un proiect care a livrat stabilitate guvernamentală. Trebuie să trecem la etapa predictibilităţii politice pentru a spera la creştere economică şi continuitate. Banii fug de scandal. Bunăstarea nu face casă bună cu gâlceava. Doar proştii se ceartă degeaba. Toţi ştim că duşmanul binelui e mai binele. Politicienii trebuie să livreze stabilitate. Cred că USL va rezista(…)
Nu mor caii când vor câinii! Să nu ne grăbim şi să cântăm prohodul USL. Poate că, la sfârşit, PSD şi PNL se vor uni într-un partid din a treia generaţie. Un fel de New Labor. O construcţie progresistă. Ponta poate deveni un Tony Blair al Estului Europei. Orice partid trebuie să se unească cu interesul public legitim, dacă vrea voturi” a declarat Ghiță. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998