CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Revelatia liberalilor: ”Parteneriatul civil provine din gindirea totalitara”

0 comentarii / 2358 vizualizări / 20 martie 2017

PNL, partidul care se pregătește să se reformeze din temelii pe principii moderne, occidentale, și-a stabilit poziția nu doar față de căsătoriile gay, ci și în ceea ce privește parteneriatul civil, pe care îl declară de sorginte marxist-totalitară, drept care va vota împotriva acestuia.

Deputatul PNL Andrei Gheorghe afirmă, într-o declarație în parlament, că parteneriatul civil este ”o forma perfida de a pacali legislatia si valorile morale ale acestei tari”, care ”ar duce la doua lucruri, în primul rând, relativizarea familiei. Pe de o parte, noi vrem sa întarim familia, prin adoptarea acestui paragraf constitutional provenit din initiativa cetateneasca a celor aproape 3 milioane si jumatate de români si având sustinerea tuturor cultelor religioase din aceasta tara, dar pe de alta parte, prin acel paragraf, prin acea lege care aduce parteneriatul civil, nu am face decât sa relativizam familia, pentru ca asta se doreste prin aceasta ideologie care provine din marxismul cultural si care provine din adaptarea gândirii totalitare la societatea de consum si la o serie de forme de cultura postmoderna”.

Deputatul mai avertizează că ”daca în 2017-2018 vom legaliza parteneriatul civil, undeva catre 2030, probabil vom avea casatorii între persoane de acelasi sex, iar catre 2040 vom avea adoptii de copii de catre cupluri de acelasi sex” și cere colegilor săi să voteze pentru referendumul pentru modificarea Constituţiei şi să nu se lase ”păcăliţi de alte forme de manifestare care sunt total străine identităţii noastre”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998