CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Tinerii frumosi si liberi au luat teapa vietii: abuzul in serviciu, dezincriminat de guvernul Ciolos

10 comentarii / 188347 vizualizări / 13 februarie 2017

Lovitură de teatru: abuzul în serviciu nu mai există în Codul penal de aproape un an de zile, după decizia CCR care nu a fost urmată de o modificare a legii de către guvernul Cioloș, constatarea aparținînd unei instanțe, dezvăluie siteul luju.ro. Prin decizia penala definitiva nr. 20 din 9 februarie 2017 (Dosar nr. 4754/97/2016), Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestatia la executare formulata de condamnatul Daniel Dan si a dispus incetarea imediata a executarii pedepsei de 3 ani de inchisoare cu suspendare, retinand: ”Constata dezincriminata fapta prevazuta de art. 297 alin.1 C.pen. raportat la art.13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 pentru care a fost condamnat contestatorul in dosarul nr.3230/97/2015”.

Iata si minuta integrala:

“Hotarare 20/2017 din 9.02.2017 – DECIDE Admite contestatia formulata de condamnatul Dan Daniel impotriva incheierii penale nr. 154/16.11.2016 pronuntata de Tribunalul Hunedoara in dosarul nr.4754/97/2016, pe care o desfiinteaza in totalitate si, procedand la solutionarea cauzei: in baza art.595 alin.1 C.proc.pen. Rap. la art.4 teza a II-a C.pen. constata dezincriminata fapta prevazuta de art. 297 alin.1 C.pen. rap.la art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000 pentru care a fostcondamnat contestatorul in dosarul nr. 3230/97/2015 prin sentinta penala nr. 133/21.10.2015 pronuntata de Tribunalul Hunedoara, definitiva prin decizia penala nr. 338/5.04.2016 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia si in consecinta: Dispune incetarea executarii pedepsei de 3 ani inchisoare, a pedepsei complementare a interzicerii exercitarii pe 2 ani a drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice si de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat, prevazuta de art .66 alin.1 lit. a, b, art. 66 al .2 C. pen. si a pedepsei accesorii a interzicerii exercitarii drepturilor prevazute de art. 66 alin.1 lit.a, b, C. pen., aplicate prin sentinta penala nr. 133/21.10.2015 pronuntata de Tribunalul Hunedoara, definitiva prin decizia penala nr. 338/5.04.2016 pronuntata de Curtea de Apel Alba Iulia. In baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi, 9.02.2017”.

Decizia definitiva a Curtii de Apel Alba Iulia, care si-a produs efectele, demonstreaza ca protestele de strada organizate de serviciile de informatii si elemente ale unor organizatii non-guvernamentale cu finantare sorosista la care s-au raliat presedintele Klaus Iohannis si sefii marilor parchete au fost o instigare nejustificata impotriva Guvernului Grindeanu, care prin Ordonanta 13/2017 nu facea decat sa reincrimineze abuzul in serviciu, care a fost dezincriminat tacit prin inactiunea Guvernului Ciolos, mai scriu jurnalistii luju.ro.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. Cu complicitatea Parlamentului. Se specifica in lege ca Parlamentul trebuie sa puna in acord, in termen de 45 de zile, orice decizie CCR.

    • …………45 DE ZILE INSEMNA PE LA JUM LUNII AUGUST 2016…….IOHANNIS ERA SI ATUNCI PRESEDINTE…PARLAMENTUL DACA ADOPTA O LEGE TREBUIE SA MEARGA CU EA LA PRESEDINTE SA O PROMULGE…MA INDOIESC CA IONANNIS AR FI PROMULGAT-O…..!!!DECI MAI RAMINEA ACEASTA SANSA CA PSD SA CISTIGE ALEGERILE SI SA DEA ORDONANTA…..MAI DEPARTE ATI VAZUT CE S-A INTIMPLAT CU ORD 13…!!!….ASA CA UNDE VEZI COMPLICITATEA PARLAMENTULUI…!!!

  2. S-au facut de caca-o in ordine: ficusul, intaiul magistrat al tarii, csm, dna, parchetul general, diicot, pnl, usr, si nu in ultimul rand mitingistii cei educati, care nu pot citi….Hai la demonstartii cu lozinca: Jos guvernul julien!

  3. Articol de doi lei. Ce treaba are Ciolos in acel proces? Ce reglementari, hotarari de guvern sau ordonante de urgenta a dat guvernul Ciolos care sa-l fi favorizat pe tipul din proces?

    • VALI….CIOLOS NU FAVORIZEAZA PE NIMENI DAR ORDONANTA CARE A DAT-O ANUL TRECUT ….TOT NOAPTEA IMPREUNA CU PRUNA SI LA INDICATIA LUI MONICA MACOVEI,EI BINE….ACEA ORDONANTA DEZINCRIMINEAZA ABUZUL IN SERVICIU,ADICA NU MAI E INFRACTIUNE….ASTA INSEAMNA CA PROCURORII POT SA BAGE LA PUSCARIE PE ORICINE VREA MUSCHIUL LOR FARA DOVEZI DOAR CU UN SIMPLU DENUNT ASA CA IN CAZUL LUI DRAGNEA SI MULTI ALTII .SI NU RASPUND PENAL PTR CA ABUZUL IN SERVICIU NU MAI E INFRACTIUNE………..!!!!..EII BINE….PSD -UL DA ORDONANTA 13 SI INCRIMINEAZA LA LOC ABUZUL IN SERVICIU…….DESTEPTII DIN STRADA AU STRIGAT JOS GUVERNUL….DECI FARA SA STIE CE STRIGA DESTEPTII DIN STRADA II APARA PE PROCURORI CARE POT FACE ORICE ABUZ ,SA ARESTEZE PE ORICINE ….FARA DOVEZI…ORDONANTA 13 A PSD-ULUI A FOST RETRASA DECI ABUZURILE POT CONTINUA IN LINISTE PTR CA A FOST DEZINCRIMINAT ABUZUL IN SERVICIU….!!!! EI AICI SE REFERA AUTORUL ARTICOLULUI DE MAI SUS CA CEI DIN P-TA VICTORIEI CARE STRIGA JOS GUVERNUL AU LUAT TEAPA SI AU FOST MANIPULATI…PTR CA LI S-A SPUS CA PSD A SEZINCRIMINAT ABUZUL IN SERVICIU,IN REALITATE INSA PSD A INCRIMINAT ACEL ABUZ…..DECI TINERII DESTEPTI SI DESTEPTI AU FOST PROSTITI….SI ASTA E TEMA ARTICOLULUI……!!!…DECI TINERII DIN STRADA AU FOST MANIPULATI CU O MINCIUNA SI FAC RAU NU NUMAI LOR CI NOUA TUTUROR……!!!

  4. Tnerilor frumosi si liberi , va aruncati precum gaina la „muci” ! (Iertati expresia . O folosesc ca sa priceapa si cei care la scoala au trecut precum gisca prin apa . Din astia sunt foarte multi din pacate . Iata rezultatul invatamintului din ultimii ani ! )

    • .DA AI DREPTATE LIVIU…..DAR CINE SA TI-O DEA…!!

  5. Livia ,care Julien?A existat vreodata?In istorie e un an lipsa!

  6. puneți mâna pe carte sau plătiți pe cineva care știe, tăntălăilor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998