CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

15.000 de oameni au vizitat Vila Dante

0 comentarii / 1481 vizualizări / 30 iulie 2012

Ziua Porților Deschise organizată duminică la Vila Dante s-a bucurat de interesul a 15.000 de persoane, care au venit să viziteze reședința în care, conform RA-APPS, urma să devina reședința lui Traian Băsescu după încheierea mandatului său în anul 2014.

Interesul miilor de vizitatori a fost generat, cel mai probabil, de intensa mediatizare din ultimele zile a situației imobilului. Inclusiv președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că a folosit piscina din cadrul Vilei Dante timp de mai mulți ani, pâna înaintea votului de suspendare dat de Parlamentul României. De altfel, piscina din cadrul Vilei Dante a reprezentat și obiectivul principal pentru cei care au ales să-și petreacă ziua de duminică vizitând imobilul aflat în patrimoniul RA-APPS.

Vila Dante a constituit obiectul central al ultimelor zile de campanie electorală premergătoare referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Aceasta a reprezentat un motiv de dispută între președintele suspendat și reprezentanții USL, cei din urmă cerându-i lui Traian Băsescu să-și respecte promisiunea – aceea de a le cere românilor să voteze pentru demiterea sa – din moment ce a fost făcut public documentul RA-APPS care menționa că Vila Dante a fost amenajată pentru a fi locuită de un viitor șef de stat.

Publicul a putut vizita Vila Dante între orele 10:00 – 20:00, nefiind înregistrat niciun incident.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998