CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

1995-2022 – Statisticile groazei: 682 de incendii în spitalele din România, 147 morți și răniți

4 comentarii / 2820 vizualizări / 1 august 2023

Într-un interval de 27 ani pentru care există date înregistrate la nivelul autorităților – fără perioada de dinainte de 1995 – în România s-au produs 682 de incendii care au necesitat intervenția pompierilor în spitalele românești. De departe cele mai multe incendii, aproape o sută, s-au produs în spitalele din București-Ilfov, după cum rezultă dintr-un răspuns oficial al MAI la o interpelare a deputatului AUR Boris Volosatîi.
În cele 682 de incendii și-au pierdut viața, conform acelorași date livrate de MAI, 22 de adulți și copii, alți 125 fiind răniți.
Anii groazei sub aspectul victimelor sunt cei ai pandemiei: între 2020-2022 am avut 15 morți și 57 de răniți, adică cca.jumătate din numărul total al victimelor din cei 27 ani pentru care există date oficiale.
Ministerul Afacerilor Interne precizează în răspunsul la interpelare că nu poate oferi cifre despre cuantumul pagubelor financiare și nici despre sancționarea celor vinovați. (B.T.I.)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ,,Răzbunarea Clovnului: Toate acuzațiile aduse de Trump lui Biden se confirmă

  La prima din cele două confruntări prezidențiale din 2020, Joe Biden a răspuns acuzațiilor de corupție aduse de Donald Trump făcându-l „clovn”. Acum, Clovnul a primit satisfacție.
  Cu mai puțin de două luni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, din 2020, unraport comun al Comisiilor de Finanțe și de Securitate Internă ale Senatului dezvăluia că Hunter Biden a primit 3,5 milioane de dolari de la Elena Baturina, o rusoaică miliardară, văduva fostului primar al Moscovei, Iuri Luskov.
  Aceasta pe lângă alte afaceri dubioase ale familiei Biden cu entități ucrainene sau chinezești.
  Cu ocazia primei dezbateri prezidențiale între Donald Trump și Joe Biden, din 30 septembrie 2020, Trump l-a interpelat pe Biden în legătură cu banii de la Elena Baturina.
  Trump: China te-a făcut, Joe. Nu e de mirare că fiul tău s-a băgat în afaceri și s-a ales cu miliarde de dolari. Miliarde de dolari să rezolve. A câștigat milioane de dolari. Și, dacă tot suntem aici, doar din curiozitate te întreb: de ce nevasta primarului Moscovei i-a dat fiului tău trei milioane și jumătate de dolari? Ce a făcut pentru a merita acești bani? Ce a făcut la Burisma pentru pentru a merita 180.000 de dolari (indemnizații ca membru în consiliul de administrație)?
  Joe Biden a răspuns cu o minciună: Biden: Nimic din toate astea nu e adevărat. Nimic nu e adevărat.
  Moderatorul dezbaterii, Chris Wallace de la CNN, a intervenit sărindu-i în ajutor lui Biden și întrerupându-l pe Trump: Wallace: Hei, dle Președinte, dle Președinte, vă rog, ați pus o întrebare.
  Iar Joe Biden a continuat să mintă: Biden: Este o mare mizerie… Nu este adevărat… (Trump) nu vrea să răspund pentru că știe că adevărul e de partea mea. Afirmația sa a fost demontată… de presă, de aliații noștri, de Banca Mondială… de toată lumea… Este greu să porți o discuție cu acest clovn.
  În acest moment, Wallace a intervenit, întrerupând discuția pe această temă.
  După trei ani, audiat luni, 1 august 2023, în Congres, fostul asociat al lui Hunter Biden, Devon Archer, a confirmat că Baturina i-a dat lui Hunter 3,5 milioane de dolari.
  Mai mult, el a confirmat și că Joe Biden personal s-a întâlnit cu Elena Baturina, care apoi a investit 40 de milioane de dolari în afacerile imobiliare ale lui Hunter Biden.
  Interesant este că, după invazia Rusiei în Ucraina, administrația Biden a „uitat” să o treacă pe Baturina pe lista oligarhilor ruși sancționați de Washington.
  Anul trecut, Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden, a refuzat să răspundă de ce Baturina a fost scutită de sancțiuni.
  Nici nu a vrut să comenteze dacă Baturina s-a întâlnit cu Biden în 2015, la un restaurant din Georgetown, în perioada când acesta era vicepreședintele Statelor Unite.
  A făcut-o Devon Archer la audierea de luni. „ https://twitter.com/i/status/1686088927038332928

  https://www.activenews.ro/externe/Razbunarea-Clovnului-Toate-acuzatiile-aduse-de-Trump-lui-Biden-se-confirma-VIDEO-183503

  • zombi satanizat

 2. ,,Sistemul HAARP este departe de a fi angelic; mai degrabă, folosește unde electromagnetice pentru a manipula evenimente geofizice precum modificările vremii, cutremure, schimbări climatice și uragane. În esență, realizează acest lucru prin emiterea de frecvențe radio semnificative în ionosferă, rezultând „fierberea” atmosferei superioare. Ionosfera perturbată reflectă apoi radiația înapoi pe Pământ sub formă de valuri lungi, care pot pătrunde în corpurile noastre, în pământ și în oceane.
  Este esențial să recunoaștem că HAARP, împreună cu alte încălzitoare ionosfere situate în întreaga lume, posedă capacități distructive asemănătoare cu armele de distrugere în masă.’’
  https://pbs.twimg.com/media/F2dOp35W0AA3Jab?format=jpg&name=small
  https://www.geoengineeringwatch.org/wp-content/uploads/2012/12/H.A.A.R.P.-at-Full-Power1-300×200.jpg
  https://pbs.twimg.com/media/F2ddLq7WAAEwKZ9?format=jpg&name=900×900

  • boule

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998