CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

2 noiembrie 2009 – Orban: PNL nu voteaza guvernul daca ministrii cu aviz negativ nu sunt inlocuiti

4 comentarii / 3279 vizualizări / 20 februarie 2020

”Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că BPC a decis ca parlamentantarii liberali că voteze miercuri „la vedere” împotriva Guvernului propus de „cetăţeanul Croitoru”, în cazul în care acesta insistă să vină în faţa Parlamentului sau Băsescu nu-i retrage mandatul.

„BPC al PNL a decis ca miercuri în cazul în care cetăţeanul Croitoru insistă să vină în faţa Parlamentului şi în cazul în care Traian Băsescu nici după ce 12 candidaţi de miniştri au primit aviz negativ nu-i retrage mandatul lui Lucian Croitoru, liberalii să voteze împotriva învestirii Guvernului”, a susţinut Ludovic Orban.
Liderul PNL a menţionat că „în mod evident” liberalii vor vota „la vedere”, aşa încât „toată lumea să ştie clar cum votează parlamentarii PNL”.
Parlamentul se va pronunţa, miercuri, prin vot, despre învestirea Cabinetului Croitoru. ” (Mediafax – 2 noiembrie 2009)”

Realitatea e că PNL e un partid consecvent în materie de miniștri cu aviz negativ: nu a votat guvernul nici în 2009, nu îl votează nici acum. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Iar CRETINII satului spun ca PSD e de vina ca nu participa la sedinta !!!

 2. In 2009 PNL nu fusese asimilat de PDL si inca mai aveau discurs si respect pentru lege…intre timp au inlocuit toaata diplomatia si corectitudinea cu golania de mahala, preluata de la Basescu si coborata de Iohanis sub rigola

 3. in 2009 pnl era al treilea partid si era irelevant. cam cum e usr acum

  • În 2009 PNL era încă veritabil, acum este înghițit de către PDL via SRI.
   USRI este o altă carapace de spoit PDL în viitor.
   Distrugerea economică și raptul pe față neceistă noi și noi deghizări pentru proști ca tine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998