CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

4 din 5 români, de acord cu dezbaterea proiectului Roșia Montană în Parlament

0 comentarii / 1562 vizualizări / 9 septembrie 2013

Patru din cinci români sunt de acord cu dezbaterea în Parlament a proiectului de la Roșia Montană, potrivit celui mai recent sondaj efectuat de Centrul de Studii și Cercetări Infopolitic (CSCI).

Mai exact, la întrebarea „Decizia privind proiectul Roșia Montană va fi luată în Parlament, prin dezbatere publică. Dvs personal sunteți de acord sau împotriva acestei modalități de decizie?”, 79% dintre cei chestionați au declarat că sunt de acord, 9% s-au arătat împotrivă, iar 13% din eșantionul total s-au arătat indeciși.

De asemenea, sondajul mai arată că 67% dintre români sunt în favoarea investițiilor care creează locuri de muncă în minerit, chiar dacă apar proteste ecologice. Opțiunea românilor pentru locuri de muncă este evidențiată și de o altă întrebare, la care peste jumătate dintre cei chestionați au răspuns că ar alege investiții care creează locuri de muncă, indiferent de domeniul de activitate.

Studiul a fost efectuat în perioada 6-7 septembrie, pe 1100 de respondenţi, având o eroare tolerată de 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998