CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Anunt-soc al lui Iohannis: In Justitie nu exista niciun om al serviciilor

7 comentarii / 9867 vizualizări / 18 ianuarie 2016

Președinția României a postat pe site, azi, un comunicat menit să pună capăt speculațiilor privind calitatea de oameni ai serviciilor a angajaților din sistemul judiciar, concluzia verificărilor dispuse de Klaus Iohannis fiind că nu există în toată Justiția mioritică nici măcar un colaborator al serviciilor secrete.

”Din dispoziţia Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, în anul 2015, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a verificat, în conformitate cu prevederile art. 7, alin. (3) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, prin instituţiile abilitate, la solicitările Consiliului Superior al Magistraturii şi ale Ministrului Justiţiei, veridicitatea declaraţiilor judecătorilor, procurorilor, magistraţilor-asistenţi, personalului de specialitate juridică asimilat acestora şi personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor, în sensul că cei în cauză nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii.
În urma verificărilor efectuate de către instituţiile abilitate, s-a constatat că judecătorii, procurorii, magistraţii-asistenţi, personalul de specialitate juridică asimilat acestora şi personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi parchetelor nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiţi, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii.
Rezultatele verificărilor au fost comunicate atât Consiliului Superior al Magistraturii, cât şi Ministerului Justiţiei, în funcţie de instituţia care a solicitat efectuarea acestora” se arată în comunicatul Președinției. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Doamne, omul asta chiar traieste in alta realitate!. Uitati-va cu cita fermitate vrea sa ne convinga de un lucru despre care toata lumea are o alta parere. Ferice de el si de colaboratorii pe care ii are. Alo,provincia!

 2. Articolul de lege invocat de iohanis 6 case este corect, insa…unde e articolul care spune ca atributiile CSAT-ului este acela de a face verificari si controale in Justitia din Romania ?!!

 3. Stie el sigur,sigur! L-au asigurat toate somitatile alea din jurul lui (majoritatea daca nu chiar toti fiind de fapt acoperiti). Vai de capul lui si mai ales de-al nostru.

 4. Oare ne ia de prosti ?Mai este undeva ca la noi in ROMANIA ?????????

 5. pai magistrati ca viorica costiniu, h dumbrava, etc ce spun public? angajamentele cum se justifica???

 6. […] Președinția României a postat pe site, azi, un comunicat menit să pună capăt speculațiilor privind calitatea de oameni ai serviciilor a angajaților din sistemul judiciar, concluzia verificărilor dispuse de Klaus Iohannis fiind că nu există în toată Justiția mioritică nici măcar un colaborator al serviciilor secrete, scrie inpolitics.ro […]

 7. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI
  Statul român ARTICOLUL 1
  (4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor – legislativă, executivă şi judecătorească – în cadrul democraţiei constituţionale.

  concluzia???

  vedeti cum potrivit Constitutiei poate fi demis un (p)resedinte
  …..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998