CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Socul anului? S-a gasit valiza nucleara cu secretele lui Dragnea

13 comentarii / 5192 vizualizări / 3 noiembrie 2018

Siteul de investigații Rise Project a anunțat în această seară o serie de dezvăluiri incendiare despre Liviu Dragnea și afacerile sale, scoase la lumină grație unui eveniment ieșit din comun.

Mai precis, susțin jurnaliștii RP, o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.
Localnicul ar fi intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.

Valiza conține, între altele, un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum.
Informație financiară: mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.
14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții – majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane.
54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciu
Sute de procese verbale cu lucrări edilitare recepționate și fotografii din companie.
Peste o mie de hârtii, între care copii de pe documente personale ale familiei Dragnea,
Planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria
Facturi pentru necesități private, achitate de Tel Drum
Evidențe contabile paralele structurate pe grup
Registre de vânătoare pentru domeniile controlate de corporație
Documentele firmelor-satelit care scot bani din Tel Drum
Tranzacții cu furnizori, cereri de oferte, corespondențe tipărite,
Desfășurătoare bancare ale mai multor companii
Bilete de avion, pliante din excursii, rezervări, chitanțe de hotel
Notițe scrise de mână cu cheltuieli urgente și socoteli și multe altele.

Siteul Rise Project promite că va analiza atent toate documentele sus pomenite și va face curînd dezvăluiri pe seama lor. (B.I.)

foto: Rise Project

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. SRIe PROJECT

  • Au de citit 54 710 de e-mail-uri și de scotocit prin 14 800 poze și mii de fișiere.
   Cu asta se ocupă SRI, plătește ciobani pentru a fura și pentru a încălca dreptul la intimitate. Povestea cu valiza de pe câmpul altui cioban ține doar la ciobanul Franklin.

 2. Mai sa fie! Pe la tara prin Teleorman, zboara valize cu documenete pe la oameni prin curte! A dracului descoperire a facut „localnicul”. Unii gasesc bombe neexplodate din ultimul razboi, altii bani; el a gasit documente despre cine altcineva decat despre Dragnea. S-a ajuns ca primul cuvant pe care il rostec copiii pe la 7 luni sa fie nu papa, mama sau tata, ci Dragnea!!!!

 3. 55.000 de mailuri???? Plus toate celelalte??? Ha ha. O sa și prindă urechile iluștrii de la rise. Terminați cu minciunile și făcăturile doar sa va justificati stipendiile externe.

 4. Ce zici, Codrine ? Tot mai bine era cu Tribunu’… Va ia dracu’ ! Se sparge PSD-ul ? Prea s-a umflat pasatu’ in voi, infractorilor ! V-ati batut joc de romani sub protectia Noii Securitati ! S-a terminat, la beci cu voi, mamaligarilor !

  • Se apropie alegerile, iar alternativa la PSD este muie.
   La beci vor ajunge toți torționarii securiști.

   • Parhanghele, pune banii de afise de-o parte pentru ca la europene o sa luati fo 10-12 %, un scor destul de bun pentru cat ati merita. Atunci sa vezi fumigene si cacealmale, soros, ue, sereiu tradator… Ma prapadesc de ras numai la gandul cum va arata redactia A3 si mustata lu Dragnea a doua zi dupa europalamentare.

    • Puțache Franklin, mă doare în falus de politică. Săracii ca tine au nevoie de securiști providențiali care să-i scape de corupție și de salarii mari.
     Cât timp SRI rămâne Securitatea ceaușistă plină de ghiolbani proști, nu ai decât opțiunea muie.

 5. SRI procedeaza ca niste borfasi.Fiindca au facut interceptari ilegale, lasa documentele pe camp ca sa fie „gasite” de acoperitii de la RISE Project!Este de-a dreptul gretos…

 6. Pana la proba contrarie trebuie sa acceptam ca valiza s-a gasit intamplator pe pamantul unui teleormanean, mai netraditional, asa. Ceea ce nu inseamna ca nu putem pune o mie de intrebari.
  Cea mai importanta ar fi daca valiza vine cu informatii noi fata de cele luate in calcul de procurori si daca da, daca incrimineaza pe cineva suficient de mult ca pana diseara sa asistam la vreo retinere, doua.
  Una care nu s-a pus in aplicare atunci, dar care iata, s-at putea sa fie necesara, acum. De unde si istoria cu „iaca pozna ce gasiram noi pe camp”.

 7. Bomba bombelor! Valiza a fost pusă acolo de grefiera neatentă a lui Taica Lazăr, care, evident, făcea parte din grupul infracțional organizat, condus de – cine altul? – desigur: Liviu Dragnea!

 8. Ha, ha, ha…RISE PROJECT…Cautati-i de oua si vedeti pt cine presteaza….Fake News!

 9. A se observa ca valiza a fost gasita pentru a abate atentia de la taica Lazar si dosarele familiei prezidentiale.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998