CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Zelenski dezminte implicarea în atentatul de la Kremlin

2 comentarii / 2206 vizualizări / 3 mai 2023

Secretarul de presă al președintelui Ucrainei, Serhiy Nikiforov a negat implicarea Ucrainei în atacul asupra Kremlinului.

„Nu avem informații despre așa-zisele atacuri de azi-noapte asupra Kremlinului, dar, așa cum a afirmat în repetate rânduri președintele Zelenskyi, Ucraina își direcționează toate forțele și fondurile disponibile către eliberarea propriilor teritorii și nu către atacarea altora”, a spus Nikiforov, citat de Strana. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. O sa va trec primii pe lista alergicilor la ADEVAR, ca sa primiti mai repede tratamentul cu STREANGUROL si LOPATIN fiindca observ ca suferiti mult, si aceste medicamente sigure si eficiente va vor curma suferinta si nu numai. Inca putina rabdare si veti scapa de chinul de pe pamant primind chinul vesnic la seful vostru Satana.

  ,,Trump l-a sunat pe Putin să-l felicite pentru că a supraviețuit unei alte tentative de asasinat a Deep State. Peste noapte, un roi de drone a coborât asupra Kremlinului, inclusiv reședința privată a lui Putin, dar armata rusă și forța de protecție prezidențială a lui Putin au distrus sau dezactivat dronele în zbor, prevenind ceea ce ar fi putut fi un eveniment cu victime în masă.
  În urma atacului, Putin a primit un telefon de la președintele Trump, care a empatizat cu el și a spus că și el a supraviețuit „unui număr mare de încercări ale Deep State” de a-l ucide.
  Putin i-a spus lui Trump că a suferit nenumărate încercări de asasinat „pregatite în Occident” de la începutul Operațiunii sale militare speciale în Ucraina pentru a scăpa țara de biolaboratoare străine, pedofili și, mai recent, depozite de vaccinuri Covid-19.
  El i-a dezvăluit lui Trump că forțele sale au doborât și blocat electronic telemetria GPS a dronelor. Resturile au căzut inofensiv pe pământ și nu au provocat răni.
  „Acesta a fost un atac terorist”, a spus Putin, adăugând că Zelenskyi trebuie să fi avut ajutorul regimului criminal Biden pentru a orchestra lovitura.
  Când Trump a întrebat cum au pătruns dronele în spațiul aerian rusesc și au ajuns la Kremlin fără a fi mai întâi doborâte de sistemul integrat de apărare aeriană al Moscovei, Putin a speculat că mercenarii străini
  s-au strecurat cumva peste granița din apropierea orașului ucrainean Orșa, au ocolit forțele de securitate și granicerii și au lansat dronele aproape de Moscova.
  Experții în muniție au examinat resturile și au stabilit că dronele erau drone sinucigașe „Switchblade” fabricate în America, care pot încăpea într-un rucsac și au o rază de acțiune maximă de 25 de mile.
  „Porcul Biden și câinele Zelenskyy mi-au facut asta”, a spus Putin.
  El a mai spus că l-a trimis pe Spetznas să găsească și să execute făptuitorii.
  Conversația, a spus sursa noastră, s-a transformat apoi într-o intrecere despre cine supraviețuise celor mai multe tentative de asasinat; Trump a spus că este la curent cu 17 încercări greșite, în timp ce Putin a spus că a supraviețuit la 34. Ministerul ucrainean al Apărării de la Kiev a negat implicarea.’’

  • Du-te dracului de schizofrenic.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998