CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

722 de zile de prizonierat se incheie. Iohannis isi lauda regimul pentru gestionarea pandemiei

9 comentarii / 2678 vizualizări / 4 martie 2022

”Am convocat astăzi o ședință de evaluare cu toți responsabilii din domeniu, în urma căreia am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătății este cel care urmează să gestioneze în continuare evoluția epidemiei, care sperăm că se apropie de final” a anunțat azi președintele Klaus Iohannis. Care nu a ratat ocazia să se auto-lustruiască pentru gestionarea pandemiei.

”Peste 63.000 de români au pierdut lupta cu boala, lăsând în urma lor un gol uriaș și nenumărate familii îndoliate. Aceste cifre exprimă multă suferință, sunt reflecția unor tragedii care au produs urme adânci(…)
Nu am fi putut însă răzbi fără intervenția concertată și susținută a autorităților, care au trebuit să gestioneze o criză sanitară istorică, în pofida unor deficiențe acute, cauzate de lipsa reformelor sistemice tocmai în domeniile de care aveam mai mare nevoie.
Faptul că astăzi putem vorbi de o nouă etapă, care înseamnă cel puțin finalul acestui val pandemic, se datorează în bună parte și măsurilor eficiente de prevenție adoptate de autorități” a mai spus președintele. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Au hotarat ei cu capul lor. Hai nu mai mintiti colonia in halul asta.

 2. Este înjositor sa stai să asculti sau sa citesti elucubrațiile acestui cap de lemn, traficant de case și copii!

 3. Dupa ce au distrus aproape tot si au tarat Romania in saracie lucie mai are tupeul sa spuna ca s- a sfarsit plandemia . Asa a prmit ordinul..dupa ce a omorat zeci de mii de oameni in spitalele groazei.

 4. inpolitics nu a auzit de ZILELE BABEI…….

 5. Asta fu tot? Românii ”care au pierdut lupta cu boala”, bla, bla. Românii care au pierdut lupta cu boala au pierdut-o din cauza indiferentei si neglijentei autoritatilor pe care le lauda acum foarte relaxat. Lipsa medicamentelor in spitale si accentuarea paranoica a vaccinarii au condus la pierderile de vieti omenesti. Ar trebui initiate anchete, ca acum dupa 722 zile, sa vedem cine raspunde? In cele 722 zile nu am construit o sectie noua de ATI, dar am cumparat fier vechi de la americani, de miliarde de euro. Nu ne intereseaza de ce au murit ai nostri, dar ne intereseaza de ce mor ai altora. Vreau sa vad daca raspunde cineva pentru aceasta dengrigolada, manipulare si spoliere.

 6. Bai ghiolbanis tradator puturos, mai du-te ba in pilda ma-tii !

 7. 83000 de morti.S-a demascat,

 8. 733,
  mai precis.

 9. Mie unuia mi-e foarte clar: schizofrenicul ăsta trăiește pe cu totul altă planetă. Ce vedem noi la televizor sunt hologramele lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998