CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

A devenit putinist în cîteva ore. Cîțu despre Ciolacu: A atacat Ucraina folosind propaganda rusă!

15 comentarii / 4319 vizualizări / 20 mai 2023

La doar cîteva ceasuri după solicitarea de suspendare a negocierilor pentru rotativă, liberalii au descoperit că Marcel Ciolacu e și putinist, pe lîngă altele. Prezent azi la Digi24, fostul premier Florin Cîțu a formulat acuzații extrem de grave la adresa liderului PSD.

Întrebat cum va arăta guvernarea României atunci când Guvernul va fi condus de către liderul PSD, fostul premier Florin Cîţu a răspuns: „Îngrozitor”.
„Va fi îngrozitor, cred eu. Eu în continuare sper că nu se va întâmpla. Gândiţi-vă că Marcel Ciolacu, viitorul premier – eu sper că nu ajungem acolo, dar el se pare că o să fie – este cel care a pus România într-o situaţie dificilă, într-o situaţie îngrozitoare la nivel mondial când în ziua în care Joe Biden vizita Kievul (…) el ataca Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe, nu avem date nici astăzi, nu s-a întâmplat nimic, cei care l-au pus să facă acest atac nu au mai venit să-l susţină. Deci acesta este omul care a folosit propaganda rusă, a atacat Ucraina în ziua în care partenerul nostru şi care asigură stabilitatea în regiune, americanii, Joe Biden era la Kiev într-o vizită importantă. Vă daţi seama că, dacă a avut curajul să facă asta atunci, cum o să fie România, ce se va întâmpla cu România, în ce direcţie va merge România când el o să fie premier şi o să aibă toate instituţiile statului în subordine”, a afirmat Florin Cîţu, conform News.ro.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Beciul Domnesc ii duce lipsa.
  Citu a imprumutat Romania la dobanzi mai mari decat cele practicate de camatari si a trecut datoria publica de la 30% la 50% in 2 ani si fara sa stim unde s-au dus banii.

  • Cu un putinist la Palatul Victoria premier Romania va fi sfarsituk Europei

 2. Cine îl mai ascultă pe delabratul ăla de Câțu!?

 3. Cum cine il asculta.Presa scoate mereu in fata aceste scursuri nu care cumva sa uite lumea de ei.Dupa care se da libera si independenta.

 4. ”Îngrozitor”. Îngrozitor a fost cand el era ministru de finante. Nu ne-am revenit nici azi dupa ”orgiile„ lui cu banii publici. ” … a pus RO într-o situaţie îngrozitoare la nivel mondial când în ziua în care Joe Biden vizita Kievul (…) el ataca Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe… ”, adica Delta Dunării, ducă-se naiba, pentru ipochimenul ăsta e ceva inexistent, un subiect de 2 lei. Prefăcuții si retardații ăștia perindați la guvernare ar trebui împușcați. Le iese pe nas lipsa de patriotism, dar de intrat cred ca le intră altceva, ăsta in mod sigur a inhalat o chestie inainte de interviu. Proprietatile lui de la Govora si din alte părți, obținute ilegal, sunt importante pentru el, dar pământul Țării, pentru nimicul acesta, nu e important. E important Joe Biden ca se plimba la Kiev iar noi trebuia sa ne ținem respirația. Țara e la un pas de dezastru, iar noi ne gândim la Ucraina care ne spoliază si ne tot ia teritorii. Iar slugile, in loc sa fie in niste carcere, stau la tv picior peste picior si debitează inepții despre Țară. Poporul e hedonist, se uită la ei ca la divertisment.

 5. Câțu e o scursură, Ciolacu un rebut. Deasupra lor tronează un rahat.

 6. Să l ia cineva pe măscărici și să l teleporteze la ukrani. Să se ia de mana cu ratatul ălora și să stea la koorool lui Bideu sa l amușine până la leșin. Ăștia trebuie relocati in cloaca mamii lor de urgență. Cum mai are tupeul acest gunoi sa mai deschidă gura? Ce dreaqu faci popor roman de înghiți rahatul astora încă?????!!!!!!!

 7. Elevatul Florin Cîțu nu poate fi putinist. Putinist vine de la putină. Probabil și pentru faptul că în satul Tulei – Câmpeni nici putini nu existau pe vremea copilăriei lui rurale pe meleaguri vâlcene. Dacă n-a mâncat o brânză de la putină, este firesc ca Cîțu să urască putiniștii. Numai Minodora Ilie – combinatoarea SIE a penelistului – ar putea descâlci metempsihozele antiputiniste ale nedefulatului Cîțu. Acesta s-a întrupat sigur într-un om după ce a fost anterior o pisică. Rostirea numelui Cîțu alungă pisicile. De asta spală putina și antiputinistul Cîțu când i se rostește numele.

  • Zââât, prostie!

   • Cîţ, potaie!

  • pana la cotor!

 8. catule, n-ai date pentru ca ai stat cu mana-n gura pana acum. unde sunt datele?
  situatia e atat de grava incat nici nu ai nevoie de date.
  ucrainienii deja prezinta canalul ca fiind navigabil pentru transporturi mai.

 9. To’arsul Iohannis zicea in 2019 ca Guvernul Dancila nu este în stare sa preia președinția rotativa a Consiliului UE. Batistutza urla ca Dragnea ne scoate din UE. Analfabetul de Citu a preluat aceeasi naratiune ca o unealta politica care se respecta. Nu c-ar fi Ciolacu vreo somitate politica. Dimpotrivă. Dar vânduții marelui capital de pe la noi, PNL-PDL, sunt profund nemulțumiți ca n-au instrainat și ultimele active publice care ar mai trebui vândute. Si ca, ferească Sfântul, marele capital va trebui sa lase vreo taxă prin tarisoara cu Ciolacu prim-ministru. Nu e vorba de Bistroe, e vorba de războiul informational al ,,dreptei” contra ,,stangii”. Sa vina Citu prim-ministru, ca sa mai împrumute vreo 30 de miliarde intr-un an (nu ca n-ar imprumuta Caciu). Si puneti-l pe Cristian Paun la munca, ca sa înjumătățeasca salariul minim sau, mai bine, sa-l elimine complet. La sparanghel cu toți profesorii nemulțumiți ca aducem sri lankezi in locul lor și indieni pentru meditații.

 10. Catu are o parere?.Parca trebuia sa fie la „mititica”.Digi 24 cere parerea unui asemenea „rahat”dar si digi e de aceiasi catagorie ca intervievatul.Acest gunoi care a falimentat TARA se da ca specialist?Vai de capul nostru.Ieri au spus ca indatorarea tarii este de peste 50%din PIB datorita si acestui imbecil promvat de un alt „rahat”zis si MARELE MUT.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998