CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

A inceput deja fuziunea: traseistul politic Stanisoara, nr.2 în PDL, trece la liberali

0 comentarii / 1381 vizualizări / 6 martie 2013

Fostul pesedist migrat la PDL Mihai Stănișoară și-a găsit un nou refugiu: el și-a anunțat azi trecerea la PNL, partidul pe care l-a bălăcărit pînă de curînd, cu ai săi lideri cu tot.

MIHAI STĂNIȘOARĂ – 13 septembrie 2012: ”Din nefericire pentru România, Ponta şi Antonescu, făcând o parafrază la fotbal, sunt de liga a doua. Recunosc că am greşit. Ei sunt de nivelul diviziei judeţene, poate nici acolo. Şi este până la urmă o dezamăgire, practic, dacă vreţi dincolo de politică, pentru noi toţi, pentru români”

MIHAI STĂNIȘOARĂ – 19 octombrie 2012: ”Pe ultima sută de metri înainte de alegeri, înainte chiar de finalizarea listelor cu candidaţi, Crin Antonescu îşi elimină şi îşi şantajează adversarii puternici din PNL invocând motive puerile. Ca liberal şi ca om cu scaun la cap nu poţi să îţi dai acordulpentru acceptarea în partidul tău a unor persoane dubioase, care pătează imaginea formaţiunii de fiecare dată când deschid gura. Dacă altădată PNL era ca un cocoş vioi care se făcea auzit în politica românească prin mai multe voci, de când este condus de Crin Antonescu, doar discursul acestuia se mai aude”

MIHAI STĂNIȘOARĂ – 29 octombrie 2012: ”Ii spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statul caraghios politician roman”ui roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman”

MIHAI STĂNIȘOARĂ, umăr la umăr cu CRIN ANTONESCU – 6 martie 2013: ”Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL. Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Trecutul meu e PDL, prezentul și viitorul meu sunt PNL”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998