CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

A început noaptea minţii

4 comentarii / 3794 vizualizări / 16 februarie 2016

Antena 3 primeşte somaţie să plece în stradă. Cu toate investiţiile din clădire. Cu aparatură cu tot. Judecătoarea Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe profesorul Voiculescu, pe academicianul Gheorghe Mencinicopschi şi restul „lotului”, a luat şpagă de la una dintre părţile din proces. Şi îi judecă, în continuare, pe alţii, bine mersi. Fostul şef ANAF afirmă că este total mincinos comunicatul DNA, de acum un an, conform căruia instituţia s-a constituit parte civilă în dosarul Ponta-Şova. Dacă aşa stau lucrurile, cazul penal nu are fundament, iar DNA a eliminate un preşedinte de partid şi un Guvern. Iar şeful unui serviciu secret, a utilizat banii publici pentru a spiona nişte doamne. În particular. E prea mult pentru o zi. Şi de aceea cred că a început noaptea minţii.
Cum este posibil, în acest secol, într-un stat care se intitulează a fi de drept, membru al Uniunii Europene şi NATO, să arunci o televiziune de ştiri pe drumuri? Prima sau a doua televiziune de ştiri din România. Să somezi redacţia să plece în câteva zile. Cu întreaga instalaţie cu tot. Să arunci la gunoi întreaga investiţie. Unde s-a mai pomenit aşa ceva? Dacă se schimbă proprietarul unui bloc de locuinţe înseamnă că toţi chiriaşii sunt somaţi să plece în stradă? În câteva zile? Un asemenea procedeu nu este admis niciunde în lume. A luat-o România razna?
Judecătoarea Camelia Bogdan, care a condamnat la ani grei de temniţă mulţi oameni, între care şi aşa numitul “lot Voiculescu”, a fost descoperită, nu de către SRI, aşa cum ar fi trebuit, nu de către DNA, aşa cum ar fi fost cazul, nu de către CSM, aşa cum s-ar fi cuvenit, ci de un ONG, că a luat, practic, şpagă de la una dintre părţile implicate în proces. Şi a condamnat cealaltă parte. Este o situaţie tipică de corupţie în justiţie, care ar trebui sancţionată imediat. De câteva zile, Camelia Bogdan trebuia să fie suspendată şi pusă sub anchetă. Dar ce să vezi? Această judecătoare şpăgară condamnă în continuare oameni. Poate că în aceleaşi condiţii. Este mizerabil.
La fel cum mizerabil este ceea ce aflăm de la Gelu Diaconu, fostul şef ANAF. Acesta afirmă, cu subiect şi predicat, că ANAF nu s-a constituit niciodată parte civilă împotriva lui Ponta şi Şova. Dacă statul nu a suferit vreun prejudiciu, cazul penal nu există. Dar, totuşi, DNA, în urmă cu un an, a dat un comunicat prin care afirma contrariul. Cine minte? Dacă minte Diaconu, atunci înseamnă că fostul şef ANAF şi-a pierdut minţile. Dar dacă minte DNA? Dacă minte DNA înseamnă că instituţia se face vinovată de un caz tipic de poliţie politică. Ancheta declanşată împotriva tandemului Ponta-Şova a condus la schimbarea preşedintelui celui mai important partid din România şi la căderea, în bloc, a unui Guvern. Dacă DNA minte, şi-a dat foc la valiză.
Iar Gheorghe Nicolae, fostul şef „Doi şi-un sfert”, serviciul secret al Ministerului de Interne, aflăm că a cheltuit bani publici pentru a urmări, în interes personal, nişte domnişoare şi nişte doamne. Când afirmam că serviciile secrete din România s-au privatizat de mult, unii, aşa cum am aflat din spaţiul virtual, mă considerau nebun. Sunt eu nebun sau au înnebunit serviciile noastre secrete? Sau au înnebunit cei care ar trebui să le supravegheze şi le-au scăpat din mână?
Dacă tot ce am scris mai sus este adevărat, şi este, se mai îndoieşte cineva că în România a început noaptea minţii? (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. bai, gunoiule srs, de ce nu vrea voiculescu sa plateasca prejudiciul de 60 de milioane de euro? e mai cu mot decat noi? e varanul rege si noi doar muritori? japita de voiculescu e un infractor periculos, securist abject, rusofil supus moscovei, un vierme intestinal.

    • Bai prostacule, la tine in cap e bezna totala de cand te-ai nascut!

    • Alex, lasand la o parte limbajul (l-am remarcat la toti postacii platiti sa scrie dupa dictare, nu sa gandeasca), de unde stii tu toate astea? Ai tu certitudinea ca prejudiciul chiar este 60 de milioane? Cladirile trustului sunt oricum in proprietatea statului; de ce trebuie evacuata televiziunea din cladire? Nu poate sa i se impuna o chirie? ia mai gandeste-te, daca ai cu ce, daca nu, scrie in continuare dupa dictare.

  2. Alex, calm, au si azi mancare calda la popota!„Baietii” au facut o mare greseala spargand Antenele!Vor avea de luptat cu vreo zece site-uri de dezvaluiri!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998