CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

A inceput operatiunea ”fezandarea”: Orban, luat la masurat cu metrul de autostrada

1 comentariu / 3624 vizualizări / 15 ianuarie 2020

Ştefan Mandachi, afaceristul devenit celebru și idol al mișcării tefeliste după ce a construit un metru de autostradă în Moldova în semn de protest față de dezinteresul guvernării pesediste, și-a pierdut răbdarea și cu cea liberală și-l somează pe premierul Ludovic Orban să dea indicii clare despre viitoarea autostradă a Moldovei.

”De când a plecat acasă guvernul praf al duamnei Dăncilă, a trecut un sfert de an (era să zic de veac). M-am uitat la ceas, dacă vine vreo lămurire (cât de cât oficială) cu privire la problema mea (și a comunității mele): exact, faza aia, cu autostrăzile. N-am fost absurd să cer minuni la o lună după înscăunare, dar au trecut mai multe luni și în afară de câteva scuze ciudate și fumate, nimic. Măcar… să vorbim.
Dacă într-un sfert de an nu s-a ROSTIT nicio propoziție clară despre autostrăzi, mă întreb când se vor FACE EFECTIV, când se vor CONSTRUI ele? Dacă n-avem nici scenariul, ce ne facem cu regia? A fost Revelionul, Boboteaza, am înțeles, dar totuși suntem în 2020. (Sau rămâne valabil cum am stabilit în 2019, după Revelion?) Sper că nu. Începe clasicul bâlci al scuzelor?” scrie afaceristul pe Facebook.

El reproduce și textul unei scrisori către premierul Orban, în care afirmă, între altele:

”Știm cu toții că Dăncilă & co au administrat catastrofal construcția autostrăzilor, nu mai e nevoie să ne reamintească zilnic câte un ministru. Scuzele lor de atunci sunt identice cu cele de acum. Ba nu, cele de acum, par mai hilare având în vedere că nu le-ați pomenit nici ipotetic atunci când ați contestat vechea orânduire. Parcă n-aș vrea să treacă un an până ce vă instalați, încă unul până ce vă faceți încălzirea și peste doi-trei ani să ne victimizăm pentru trăznăile PSD, PDL, USL, CDR, FSN ETC. Am așteptat cu nerăbdare o clarificare la început de ianuarie 2020. Nimic!
Ajunge! Este timpul să știm una și bună: vă rog în mod respectuos să ne clarificați cu subiect și predicat, pe românește, cu date fixe și cifre concrete:
1. CÂND ÎNCEPE ȘI CÂND SE FINALIZEAZĂ AUTOSTRADA MOLDOVEI? Anul, luna, ziua! VA AJUNGE ACEASTĂ AUTOSTRADĂ ȘI LA SUCEAVA? Da sau ba?
Dacă nu îmi furnizați aceste detalii imediat, efectiv nu pot să încep planul de afaceri. Și precum probabil știți, fără strategie, mă paște falimentul! Nu doar pe mine, ci pe toți oamenii de afaceri din zonă” conchide Mandachi. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Metrosexualul de Mandachi sau Mariachi sau cum l-o chema s-a vexat când a fost atacat de Nistorescu, asa ca a decis sa arate ca el nu are tata nici mama când e vorba de bunăstarea moldovenilor lui! Nu cred ca este chiar asa de important pt lupta politică! Asta e parerea mea!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998