CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

A murit Victor Surdu. Vom avea anticipate pentru un an si ceva de mandat

0 comentarii / 1541 vizualizări / 7 aprilie 2011

Deputatul PSD Victor Surdu a murit, azi, acasă, urmare a unui cancer pancreatic de care suferea de mai multă vreme.

Preşedinte executiv al PSD Neamţ, Victor Surdu a fost depistat, în urmă cu un an de zile cu cancer la pancreas. Pe 25 octombrie 2010, acesta s-a operat la o clinică din Italia şi era optimist în privinţa recuperării.
La o zi după intervenţia chirurgicală, parlamentarul îi spunea corespondentului Agerpres din judeţul Neamţ, într-un mesaj pe telefonul mobil, pe 26 octombrie 2010: ”Se pare că operaţia a reuşit. Mai am drum lung. Am reînviat datorită rugăciunii de recunoştinţă şi reînnoire. Noaptea a fost bună, am dormit în trei rafale. Dimineaţa a fost şi mai, şi am avut o discuţie despre Dumnezeu, om, medicină şi sănătate sufletească şi fizică a poporului meu (…) Eu cred că medicina, prin forţa lui Dumnezeu, a devenit o forţă şi în mâna omului. Omul, fie el naturist sau chirurg, nu poate vindeca fără rugăciune. Cred că mă vindec aşa cum cred că poporul meu nu este vindecat şi moare, moare mai devreme cu 20, 30 de ani pentru că nu este informat. Deşi cheltuim mult, trăim în ignoranţă spre o scurtă viaţă fără rânduială şi optimism. Asta înseamnă pagubă şi moarte lentă. Cred că trebuie redată forţa. Dacă nu facem nimic se va spune că au fost unii pe aici care-şi ziceau români dar nu au ştiut să se organizeze şi au devenit nomazi sau au dispărut. Cu nădejde. Victor Surdu”.

În vârstă de 64 ani, Victor Raul Surdu Soreanu era soţul cântăreţei Angela Similea. Decesul său va determina organizarea de alegeri anticipate pentru cît a mai rămas din mandatul actual, adică un an și cîteva luni

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998