CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Academia Catavencu: Ministrul Comunicatiilor isi ia amanta in deplasari guvernamentale

0 comentarii / 2297 vizualizări / 27 ianuarie 2011

Academia Cațavencu susține, în ultimul număr, că Valerian Vreme, ministrul PDL al Comunicațiilor, are o amantă de 24 de ani, în persoana consilierei sale, Alina Elena Antohe Marica, pe care o cară cu sine în deplasări oficiale, pe banii ministerului.

Potrivit publicației amintite, pe 12 ianuarie, Vreme s-a deplasat la Beijing, să semneze memorandumul de înţelegere privind cooperarea în domeniul comunicaţiilor între România şi China. ”Vreme pleacă în China pentru a încerca să repare, de fapt, memorandumul semnat de Năstase la Beijing, privind înfiinţarea POSTelecom şi să atenueze iritarea chinezilor că afacerea telefoniei mobile a fost omorîtă cu zile. Şi ca să nu plece cu mîna goală la Beijing, Vreme s-a deplasat împreună cu şefa sa de cabinet, Alina Elena Antohe Marica, în acelaşi timp confidentă, hair-stilistă, critic de modă, economistă, moldoveancă şi metresă. În comunicaţii, dacă nu-ţi tragi amantă nu te mai respectă nimeni(…)
Pînă la urmă, se pare că din tot acest du-te-vino în străinătăţuri, în care se semnează memorandumuri şi acorduri de colaborare, nu rămîn decît a­mantlîcurile, singurele care contează într-o economie cu creştere zero, cum este cea românească. Şefa de cabinet a ministrului Vreme are abia 24 de ani. Este născută în Oneşti, judeţul Bacău, la 10 ianuarie 1987, a absolvit Facultatea de Marketing a ASE în 2009, iar între 1 iulie şi 15 septembrie 2010 s-a înscris la master-ul de aprofundare în administrarea afacerior în turism, fiind cazată în căminul C1 AGR al ASE. Ministrul Vreme este tot moldovean, îmi cer scuze pentru cacofonie, fiind născut în Dorohoi, în urmă cu 48 de ani, adică are dublul vîrstei Alinei Elena Antohe Marica, este căsătorit, are un copil şi este, bineînţeles, de credinţă ortodoxă” mai scriu jurnaliștii cațavenci.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998