CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Acesti mitomani care ne conduc (2)

6 comentarii / 3610 vizualizări / 3 aprilie 2018

Pentru că la unii politicieni români se instalează suspect de repede acel fenomen numit uitare, să le reîmprospătăm nițel memoria, lucru care, suntem siguri, le va face mare plăcere.

Traian Băsescu – 30 aprilie 2015, B1TV

”Înțeleg că au un protocol de cooperare, SRI și DNA, însă protocolul trebuie să rămână în lege, nu să exceadă legea și să dea atribuțiuni mai mari și să diminueze importanța în cercetarea procurorului(…)Ce nu contest, într-adevăr, SRI a avut un rol extraordinar în adunarea informațiilor din dosarele de corupție (..) informații pe care le-a pus la dispoziția DNA. În momentul de față se duce o luptă între instituții pentru cine e tatăl anticorupției. Cred că se întâmplă următorul fenomen: dacă ați observat, până acum câteva luni, DNA dădea comunicate, această arestare a fost posibilă și cu sprijinul SRI. De câteva luni a dispărut chestiunea asta, pentru că DNA a găsit o altă sursă: denunțul. SRI se simte umilit pentru că nu mai e parte a atenției publice majore, până acum era DNA și SRI și dintr-odată a rămas doar DNA stăpânul anticorupției(…) E și nedrept să îi iei SRI-ul meritele în lupta anticorupție”

Traian Băsescu – 31 martie 2018, B1TV

„Niciodată nu am fost informat de protocolul dintre Parchet şi SRI. Procurorii, nişte slugi care au încălcat legea. Pot să vă spun în mod cert că nu am ştiut de acest protocol secret niciodată până astăzi. Aici sunt martori şefii de instituţie. Un protocol de asemenea importanţă nu avea niciun motiv să fie un protocol secret. Trebuiau să îşi asume că este un mod de lucru şi să îl facă public şi să fie pus în dezbatere public. Nu trebuiau să îl facă un document strict secret, este absolut incorect. Niciodată nu am fost informat de acest protocol”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Unde este minciuna? Tot timpul d-l Basescu a afirmat ca este normal sa existe protocoale intre institutii….. El s-a referit ca nu stie de acest protocol, in sensul ca nu a vazut (citit) ce contine si afirma toate aceste protocoale trebuie sa fie in litera legii .

  • daca esti prost, asta e: Traian Băsescu – 30 aprilie 2015, B1TV: ”Înțeleg că au un protocol de cooperare, SRI și DNA…” Traian Băsescu – 31 martie 2018, B1TV: “Niciodată nu am fost informat de protocolul dintre Parchet şi SRI.”… hai, mai casca gura, si mai scoate o minciuna

 2. Sirghie, basist imputit, mars acasa!
  auzi, cica d-l Basescu….se zice Basaul mitoman-alcoolico-paranoic lingatorul gheremezului Udrei!

 3. Nemernicul din fotografie a intors Romania cu 50 ani in urma. Asa au procedat comunistii cand au venit la putere. Delatiuni, minciuni, dosare masluite,

 4. Acum este mai bine? De-abia acum aflam de delatori (vezi Pescariu , Florica, Topoliceanu, Urdareanu, Vantu ……toti au ramas cu banii), dosare masluite (vezi Husanu, Mircea Basescu, Sorin Oprescu, Elena Udrea, Horia Georgescu etc.) Aceste dosare si altele comandate la jocul de tenis dintre Ponta, Dragnea, Coldea , Maior si puse in aplicare de Kovesi.

  • Tare prost mai ești.
   Pe fratele băsăului erau să-l scape de pârnaie dacă nu apăreau probele la TV.
   Ponta Dragnea, Coldea și Maior jucau tenis în timp băsăul tău prost, pe care-l pupinbăsești de prost ce ești, înota singur, deasupra Securității care nu mișca un pai fără să-l informeze pe băsul tău jegos.
   Acum Securitatea e publică, iar Dragnea nu prea mai pare din același joc de tenis. Vă termină toți securiștii fără să ridice tonul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998