CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Acum s-a rasucit! Basescu in 2005: ”Spatiul locativ al unui fost presedinte nu e chiar atit de important”

10 comentarii / 2561 vizualizări / 3 iunie 2022

Băsescu ține precum gaia-mațu de locuința de protocol, oferind de săptămîni bune un spectacol neașteptat. ”Un stat care-şi batjocoreşte foştii preşedinţi n-are decât să fie tratat de foştii preşedinţi cum îi tratează el. Aşa că ce-mi dă statul am să-i dau şi eu, n-am obligaţia să-i dau altceva”, tună el. Pare că spațiul său locativ e o chestiune de viață și de moarte.

Interesant, cînd era vorba de alți președinți, Băsescu gîndea nițel diferit.

La scurtă vreme după ce a devenit președinte, Băsescu a comentat dorința predecesorului său, Ion Iliescu, de a avea acces, cînd și cînd, la complexul Scroviștea, arondat administrației prezidențiale. (În schimb, Iliescu refuza o locuință de protocol la care avea dreptul, preferînd apartamentul propriu, cumpărat cu un credit bancar).

”Spaţiul locativ al unui fost preşedinte nu e chiar atît de important” spunea, în ianuarie 2005 Băsescu.

Trei ani mai tîrziu, în mandatul președintelui Băsescu, predecesorul său s-a trezit cu o lovitură teribilă venită de la RAPPS, care îl înștiința că urmează să achite pentru curtea casei sale o chirie lunară de 1.000 de euro, adică de zece ori mai mult decât pînă la acel moment.
Mai pe scurt, Iliescu, cel care refuzase vilă de protocol, cu tot cu o curte, pe gratis, tot restul vieții, conform legii, era pus la plată usturător de statul lui Băsescu pentru cei 400 de metri pătrați ai imobilului în care mai locuiau două familii.
Greu de crezut că RAPPS ar fi acționat în cazul fostului președinte fără știrea președintelui în exercițiu. Foarte probabil, era vorba de șicane controlate.

Acum, iată, lui Băsescu i se pare, brusc, important ”Spaţiul locativ al unui fost preşedinte”. Crucial, de-a dreptul…Asta pentru că acum, președintele despre care e vorba în propoziție e el însuși. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Tradtori de tara precum Iliescu, Constantinescu, Bsescu si Ghiolbanis nu merita deecit spatiul loctativ dintr-o urna pentru cenusa.
  Pamintul tarii este prea sfint pentru a fi spurcat de stirvurile lor !

 2. Baaaaa…da prosti sunteti. Basescu este la fel ca noi, un romanas cu mentalitalitatea natiei din care face parte. Ce ati crezut, ca o fi vreun ARISTOCRAT. Aveti impresia ca perioada cat a fost presedinte si-a educat caracterul. Nu, este acelasi ca al poporului din care face parte.

  • Măi, poate și mă-ta este o curvă securistă ca Petrov, de aici și nevoia ta de a generaliza ca o pizdă imbecilă.

   • ai facut referire la pizda deci sa intelegem ca duci lipsa iar imbecila nu isi are sensul in contextul asta dat fiindca faptul si deoarece si pentru ca maine probabil te scoli la 7 sa iei microbuzul spre munca pe 13 mil si de aici si razvratirea asta fara sens , il cunosti tu pe Basescu ? sau pe mama celui care a lasat comentariu? i-ai luat p**la in gura lui Petrov de stii tu ca e el securist? Dute taie-ti morcovi din cur , fa-ti o ciorba si calmeaza-te

    • Iar ca natie nu mai e nevoie sa generalizam ca s-a gasit un portret distrofic cu CNP avand aer in plamani si atat sa injure fara sens , in definitiv suntem o natie de tragi apa la wc si spui sarutmana’ , vrei sa te tin 10 zile in comentarii? ca pot..

     • Pe Băsescu îl cunoaște deja toată planeta, este o curvă securistă.

      Hai, suge pula, javră idioată!

    • Cum adică înjur fără sens, căcat securist?!?

     Pramatia bolșevică idioată Traian Petrov Băsescu a primit patalama și de la justiția pulii că este o jagardea securistă și tu vii să ne jignești inteligența?!?

     Hai, suge pula!!! GUNOIULEEEEEEEEE!!!!!!!!! :)

     • Eu v-am mai spus.
      E ucrainean şi au futut-o toţi khazarii pe mă-sa în toate orificiile şi astfel a ieşit el avorton
      L-a futut şi pe el peste tot, mai ales la creier, tot batalionul AZOV şi are acum bube de maimuţă refugiată în România.

     • Mama e o maimuţă khazară buboasă, da’ baba mai face treabă pusă capră.
      A umplut tot batalionul AZOV de bube de maimuţă,
      plus vreo câteva mii de ucraineni buboşi de-ai mei pe care i-am trimis la voi, în România, ca refugiaţi, să vă umple de varicelă.
      să vă umple de varicelă, dacă nu-mi daţi toate armele pe care le aveţi, volohilor proşti.

 3. Dar un stat care si-a batjocorit cetatenii timp de 10 ani cat a fost el presedinte, cum se numeste? Statul asmuțit sa hătuiască cetatenii ca au votat la referendumul din 2012, a fost bun? Băsescu suferă de grandomanie si de cultul personalitații. Ii place sa spuna, sa tot repete ca el a fost presedinte, ca el este ”fostul presedinte”, ca el a facut, a dres… ma mir ca nu s-a si autodecorat . El este un mizerabil care vrea sa acumuleze gratis tot ce se poate. Un marinar care a vandut Flota Țării sale! Am ascultat la Antena 3, pe un tip, nu stiu cum il cheama – cred ca a fost la PDL, care spunea ca dupa vanzarea de catre Patriciu a ROMPETROL, Băsescu si-a inchis iun cont din Azerbaidjan in valoare de 500 milioane de euro! Si ca a inceput sa se imbogateasca dupa ce a a vândut flota. In contul din Anvers i-au intrat 500.000 dolari dupa ce a vândut primele vapoare. Dar prejudiciul pentru țara a fost de 0 lei, gratie recompensatului judecator CCR – Daniel Morar, beneficiar de-acum al unei pensii babane. Nu al unui voucher de 50 euro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998