CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Acuzatia unui medic: ”Cei care iau azi decizii sunt direct raspunzatori pentru mortii fara vina!”

10 comentarii / 5060 vizualizări / 12 aprilie 2021

”Îmbrățișați-vă singuri. Cînd un avion se prăbușește ultimele cuvinte pe care pilotul le spune pasagerilor îngroziți este comanda “Brace for impact”. Tradus liber înseamnă îmbrățișați-vă singuri. Ceva de genul: Doamne ajută. Scapă cine are noroc!” scrie medicul Lucian Duță pe Facebook.

”Sistemul medical românesc seamănă din ce în ce mai mult cu avionul care se prăbușește iar indivizii de la manșă fac anunțul înfiorător. Cu o singură observație fundamentală: avionul nu este defect, ci doar are ghinionul să fie pilotat de niște incompetenți și inconștienți. Nu au făcut niciodată școala de aviație reală, ci doar au condus avioane în jocuri virtuale în care foarte mulți impostori i-au aplaudat și care au dat asigurări bieților pasageri că au parte de cei mai experimentați piloți!
Sigur că în absența unui cataclism medical – cum este pandemia actuală – mulți impostori se califică public ca fiind buni să conducă sănătatea țării. Abia când oamenii mor cu sutele pe zi. Abia când morții devin doar statistici. Unii dintre noi poate ne punem o întrebare legitimă: Cine sunteți voi care ne pilotați spre moarte sigură? Ce competențe aveți, ce vă califică pentru ca noi să ne lăsam viața în mâinile voastre? Cei care practică medicina în fiecare zi știu răspunsul. Este evident. Dar tac și par cumva că s-au obișnuit cu mirosul sulfuros al imposturii degajate de așa zișii decidenți din sistemul sanitar.
Nimeni din cei care iau decizii la ora aceasta în sistemul sanitar nu au tratat vreun bolnav în viața lor. Toți sunt produsul unei propagande politice mizerabile iar efectele le vedem cu toții. Și mai ales le simțim. Morții sunt dovada supremă că ne prăbușim sub comanda imposturii și a prostiei aflate la manșă.
Nimeni nu-și pune problema de ce ajung așa mulți pacienti în stare critică.

Pentru că nimeni dintre decidenți nu a tratat bolnavi vreodată.

Nimeni nu-și pune problema de ce nu testăm mult și să încercăm să tratăm bolnavii la domiciliu de la primele simptome, sub supravegherea medicilor de familie cu tratamente adecvate. Pentru că da, aceste tratamente există, sunt ieftine și foarte eficiente în stadiile inițiale ale bolii. Oamenii și-au pierdut complet încrederea în sistem. Evită medicii, iar când ajung la spital este uneori târziu. Cei care iau azi decizii sunt direct răspunzători pentru morții fără vină!
Sistemul medical este în colaps. Medicii sunt la limita puterilor. Spitalele ard, pacienții sunt evacuați noaptea din paturile lor și zilnic ni se comunică doar numărul morților îngropați goi. În saci de plastic. Plecați din lumea asta fără să-și ia rămas bun de la cei dragi.
Ceva totuși a rămas. Așteptăm cu înfrigurare gala Premiilor Oscar și sperăm ca filmul în care a jucat Vlad Voiculescu să fie premiat. Și poate se întâmplă o minune și nu mai moare nimeni. Îmbrățișați-vă singuri. S-a făcut tăcere în avion!” conchide medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Tara este in colaps, nu doar sistemul medical.

 2. antena 3 cacati si al Rahat de data asta sint singurii vinovati pentru aceste crime

  si-am sa explic si de ce

  acest TIR ucigas a fost cumparat din banii donati de romani catre FUNDatia smurd a lui al Rahat si FUNDatia mereu aproape a antenei 3cacati

  Cum sa cumperi Tiruri din Turcia cind se stie ca turcaletii sint praf cind e vorba de tehnica?

  Mahalagioaica Pandelia Firea s-a grabit sa dea vina pe nu stiu care tehnician ca nu a vrut sa intre sa repare instalatia de oxigen
  EROARE, mahalagioaico.

  Toate Tirurile cumparate din Turcia (cu banii donati la teledon) de antena3cacati si alRahat au avut defectiuni.Ce faci tu mahalagioaico Firea e sa indepartezi atentia de la crima de care se fac vinovati colegii tai din antena3cacati si al Rahatu si sa scoti tap ispasitor un tehnician care nici macar nu era de serviciu aseara.

  CURVO!!

  • Niciodată nu sunt vinovați cei care administrează, cei care oferă o garanție, întotdeauna numai și numai cei care au inițiative.

   Labagii Securității doar fac labă.

 3. Corectie: al rahatel

 4. Rectific: „Acuzatia unui EMINENT medic”

  • O să-ți crape Securitatea cu pula-n gură.

 5. Am un singur amendament la cele spuse de Dl.Dr. Nu exista pandemie! COVID-19 nu a fost dovedit d.p.d.v.stiintific. Este o mega-inselatorie bazata pe frica si teroare ce are mai multe obiective….vacCIParea, reducerea populatiei Terrei cu 2/3, etc.

 6. Asa-zisul Prim-Ministru (unii spun ca l-ar chema Citu – am serioase indoieli ca este el) ne-a explicat cum ordinul se executa, nu se discuta (vechile metehne) – am sa va informez, nimic mai mult, grait-a el!… recunoscand, astfel, ca-n pixul lui va sta demiterea hahalerelor din Guvernul Romaniei: Voiculescu si Arafat… to name, only a few.
  Daca cel din urma este doar un mic manglitor – tiruri, elicoptere, ambulante, spaga, interese etc. (cateva multe sute de milioane pentru dotarea DSU/IGSU) – primul este cu adevarat o piesa de rezistenta al “deep state” (nu “stat paralel”, cum le place unora de pe la EvZ sa bata campii, cu mare nerusinare – sau, ma rog, sa fie stat paralel, dar asumati-va calitatea de “parinti fondatori”… dar si participanti).
  Citu nu are nici curaj si nici putere… si, in ultima instanta, motive sa se ia la harta cu Voiculescu… pentru ca, in fond, amandoi sunt doi escroci – cu mai putini ani de scoala, decat au unii de vacanta!
  Niciunul, dintre ei, nu are studii; amandoi, crescuti de “mume” diferite, servesc acelorasi interese: unul la “Big Finance”, celalalt la “Big Pharma”!
  De ce nu se mobilizeaza institutiile statului?!
  Motivul este foarte simplu: s-ar face de rusine!
  Fie au tolerat actiuni ale unor interese/state straine, fie nu au stiut! Oricare dintre cele doua ipoteze le-ar fi fatale! Nu “voiculestilor” sau “citilor”, ci institutiilor… alea asa zise si de forta – cam de forta, precum nationala noastra de fotbal.
  Ca Voiculescu este un impostor dovedit (inca neasumat de Ciolos&Barna) – intr-un final o simt romanii, noi toti, pe pielea noastra; ca Citu (cacofonie intenionata) e un diletant, servant… ne-am lamurit! Nu ne intereseaza de unde a avut el banii de studii, dar ar trebui sa ne intereseze unde a studiat… in Iowa, un fel de “judetul nimanui” al Romaniei! – cu tot respectul pentru USoA!
  Intrebarea este insa una singura: mai e sau nu valabil sloganul “Coruptia ucide”?!… iar aici, raspunsul nu ni-l poate da, nimeni altcineva, decat al nostru Presedinte… (l-am ales pe “decat”, din motive evidente).
  S-alegem raul cel mai mic – spun unii… s-alegem stabilitatea coalitiei de guvernare!
  Dar nu, mai bine, alegem noi corectitudinea si adevarul?! Dar, nu mai bine, ne facem noi bine?!
  Adevarul este ca Citu (da, iar, intentionata mi-a fost cacofonia), nu este nimic mai mult decat un “tiriplic”; da, e clar ca nu le va face vant nici “voiculestilor” si nici “arafatilor” din Guvernul Romaniei; iar, noi, ca de fiecare data, in chiar saptamani, vom asista la un al doilea, treilea, nenumaratelea “Colectiv” – de Oscar, cei drept… va tin pumnii Vladut&Tolo – asezonat cu’n Hexipharma (aici esti doar – ma rog, fiind de rau, inlocuiesc doar cu decat tu… Tolo).
  Posibil, chiar probabil, de aceasta data – si ma gandesc la Babes – americanii vor avea un ultim cuvant de spus.
  Cu siguranta, insa, nici de aceasta data, adevaratii vinovati – Voiculescu, Arafat, Althamer – nu vor raspunde!
  Cat despre Andreea Moldovan… m-apuca jalea!
  Oare cat de jos, mai poate, azi, un medic sa ajunga, pentru a face ceea ce vremelnica secretar de stat chiar executa?!
  Si iar, revin si-ntreb: oare “Coruptia ucide”?!
  As opina ca nu!
  Prostia, insa, cu siguranta, da!… a noastra, a celor care inca mai toleram “voiculesti”, “arafati” “althameri”, “tolontani” si “pesdei”!
  Prostia asta a noastra, a celor ce inca mai credem ca exista opozitie in Parlament!
  Cand principalul – the one and only – partid de opozitie a incaput pe mana ciolacilor, grindenilor, tudosilor (alti impostori – cu studii facute la “privata”, parlamentari dorind sa fie – si santajabili (ca altfel nici c-ar fi pupat vreo functie), pe langa unul ca Voiculescu sau ca Citu… (chiar imi place sa-i “cacofonesc” numele), cam ce asteptari ar trebui sa mai avem?!
  Eu inca sper ca Presedintele se va trezi si ii va lua pe toti la palme!

 7. Completare (noroc cu fusul orar) apropo de opozitia lipsa:
  Cei doi corifei ai “pesede” – cu litere mici ca atat de mici sunt cei de-si spun opozitie – iar aici ma refer la ciolacu si tudose (pat si pataschon) – si ei, la fel de mici, precum literele cu care le-au fost scrise numele – s-au nascut, in acelasi fabulos an: 1967!
  Va invit la niste calcule, asa de amuzament – nu ca ar fi ceva de ras in actuala situatie… ca noi patimim!
  Plecam de la ipoteza ca au mers – amandoi (chiar daca unul e din Buzau, iar altul din Braila) – la scoala (aproape ca ma bufneste rasul…), in acelasi timp, adica la 7 ani – fiind decretei, probabil ca i-au dat la scoala la 6, poate chiar 5, dar facem calcule pe scenariul cel mai favorabil lor, adica dati la scoala la 7 ani.
  Am ajuns in minunatul an 1974…
  Cred – n-am documente – ca au terminat cele 12 clase, la termen… asa ca am ajuns in minunatul an 1986 (daca n-au terminat la “termen” si au ramas repetenti… e si mai grav, pentru ceea ce urmeaza).
  Au intrat sau nu la facultate – din primul an – asa ca, neavand idee (ca nu vor spune niciodata adevarul – ca asti mint cum respira), luam cel mai defavorabil scenariu: armata la greu, vorbim peste 2 ani de la absolvirea liceului… asa ca iata-ne in 1988.
  Atat unul, cat si altul, declara ca au fost admisi la “O” – cu o mare – facultate de drept in 1991…
  In primul rand… intreb si eu, ca necunoscatorul – contemporani fiind cu ei, de ce intre 1988 si 1989 nu au declarat, in CV-urile (ma rog, V(W)C-urile oficiale cu ce s-au ocupat)… ca nu te lasa PCR-ul sa tai frunza la caini, asa d’aiurea… am spus pana in 1989, ca astia care am apucat comunismul stim bine ca nu ardeai gazul, de pomana.
  Poate ca PCR-ul, anticipandu-le valoarea, ii va fi lasat in pace pana in ‘91 – curios, dar hai sa ne distram.
  Constatam ca, in 1991, amandoi ajung la “privata”… lipsesc niste ani, stimabililor, dar treaca de la noi.
  Ma rog… revin.
  Mi-a luat ceva, insa, sa ma lamuresc ce facultate a facut marele Prim-Ministru si Europarlamentar – zis si Tudose… ca atunci cand treci in CV facultatea UCDC (da, mie-mi place AC/DC… dar nu asta era aia de cica a absolvit-o) putini au idee ca vorbim despre Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir si de ai ei corifei… Momcilo Luburici si Corina-Adriana Dumitrescu (sotul doamnei a fost senator PSD din 1992 pana in 2020… diamant, vorba lui Barna – bagati o wikiledia si descoperiti ca omul a fost si prin FSN, asa incat… alegerea UCDC a fost cea corecta); pentru cine nu s-a prins, a intrat “europarlamentarul” la facultate, cum am rezolvat noi covidu’ astazi.
  Maricel, absolvent de alta “privata” – ma rog, niste unii destept le-au spus: mai rasfirati baieti, mai rasfirati… asa incat s-a orientat catre Universitatea Ecologica… intrat, ce sa vezi, tot in 1991 (si la el – sa nu ma mai repet – lipsesc niste ani)… norocul lui, insa, ca l-a avut de mentor pe un viitor Prim-Ministru! (da, tudose… nimeni altul).
  Nu are sens sa vorbesc aici – ca puteti cauta si singuri, cam cum au fost acreditate, dar mai ales cand, aceste facultati… dar, hai, sa nu fiu rautacios si sa revenim.
  Astazi, unul este europarlamentar (fost ministru la Economie si, ulterior, Prim-Ministru), celalalt presedinte de partid de opozitie – cica (fost vice-premier si sef la Camera Deputatilor).
  Nu ma intereseaza cum si-au facut studiile – nu ca si-ar imagina cineva ca le-ar fi si facut… ca brusc, la batranete, pe astia de ne/ne-au condus i-a apucat dragul de carte – insa sunt curios cine i-a promovat…
  Intreb si eu, precum romanul simplu, cum Dumnezeu ne mai putem imagina ca astia de la PeSeDe ne vor scoate din “maroul” actual, cand este suficient sa le accesezi vc-urile – scuze, cv-urile – de pe site-ul camerei deputatilor sa vezi cine sunt?!
  O “gasca” de sinistrii impostori, de plagiatori – la
  tudose (cu t mic) deja demonstrat – care viseaza la faima si valuta (vorba unui celebru vers), dar care – niciodata – nu vor avea cum furniza solutii… de santajabili ce sunteti, domnilor!
  Dragnea – un bou si hot cum a fost el – macar a intrat la facultate pe creierul si munca lui, iar asta inainte de ‘89! Voi… actualii PeSDe-i, de conduceti acest partid, vai viata voastra si vai soarta noastra, v-ati cumparat studiile (de pe la privatele alea de mi-e si rusine sa le rostesc numele) si d’aia sunteti la mana tuturor.
  Partea proasta este ca perpetuati acest model, condamnadu-ne si pe noi – astia, muritorii de rand – la sistemul vostru de abjecti!
  Astept, cu nerabdare, sa-i vad doctoratul lui tudose – ne rad si strutii… altui corifeu si om de bine – anulat in instanta (mare conferentiar pe la ANIMV – jignire la adresa unora care chiar au invatat si inca mai invata)… desi, poate, actualul Rector isi va face timp si va rezolva, mai repede, aceasta impostura! Ce sa invete… de la un REPETENT, ca tudose (“t” mic, chiar daca el e inalt… nu mare!), niste tineri?!
  Cat despre diplomele de licenta – ma rog, asa zisele diplome – fiti siguri, tovarasilor politruci, ca va va veni randul!… impostura, precum minciuna, are picioare scurte!
  Si, uite fix de asta, PeSeDe trebuie sa dispara! – ca-i populat cu impostori!
  Iar, impostura – ca tot suntem in pandemie – dauneaza grav sanatatii!

  • Sugipulistule, pesedeaua leșinată nu stă în Ciolac, Dânc, Giumpix și mai știu eu ce securiști proști a mai infiltrat SRI pe acolo.

   Uită-te la partidul de japițe securiste PDL, s-a terminat șeptelul, e gata, alți proști nu mai apar.
   Dacă-l umflă ăștia pe Barna, Iulian Pulai e prezidențiabil.

   Marș, prostovane cu Securitatea ta de ciobani prostovani și scornește tu alt partid cu zeci de mii de membri.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998