CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Acuzatie-bomba: Basescu si-a ”paradit” intentionat fratele in 2014

7 comentarii / 4842 vizualizări / 30 aprilie 2019

Fost lider al partidelor băsiste, PDL și PMP, Radu Cristescu, lansează o informație explozivă într-o postare pe Facebook, afirmînd că Traian Băsescu ar fi avut lejer posibilitatea de a-și salva fratele de pușcărie, dar a fost interesat mai mult de un gest spectaculos de imagine pe seama acestuia, cu impact electoral.

”Am văzut aseară și declarația lui Cristoiu în care spune că ai fost trădat de SRI…Total neadevărat! Coldea te-a avertizat din timp și ți-a și propus să îl salveze pe fratele tău, dar pentru un scenariu cinic ce vizau alegerile prezidențiale, unde ai vrut printr-o emoție să alegi Justiția în detrimentul fratelui tău, l-ai paradit și pe el! Pentru ca ai vrut sa fi jucator inca o data ! Calculele nu ți-au ieșit pentru prezidențiale pentru ca într-adevăr SRI te-a trădat, nefăcând jocul de a-l scoate din cursa pe Iohannis cu dosarul de incompatibilitate. Astfel, istoria a intrat pe alt curs, nu cel dictat de tine!” scrie Cristescu.

Mircea Băsescu a fost arestat de DNA în iunie 2014, la scurt timp după alegerile europene, în perioada pregătirilor pentru prezidențiale. După arestare, Băssescu a ieșit public cu celebra sa declarație: ”Între frate şi Justiţie, aleg consolidarea Justiţiei”.

Despre Radu Cristescu, fost șef al ADS, reamintim că a fost multă vreme unul dintre fidelii lui Băsescu, el candidînd la Senat în 2016 pe locul doi pe listă, chiar după fostul președinte. Foarte important, însă, Cristescu, fiu de procuror șef, e fratele legendarei procuroare DNA Adriana Cristescu, cea care l-a arestat pe Dinu Patriciu și a instrumentat cîteva dintre cele mai mari dosare post-decembriste, de la Petromidia la Hidroelectrica, obținînd condamnări de personaje grele. Cristescu a fost, totodată, un apropiat al Elenei Udrea, Ioan Oltean ori Radu Berceanu, dar și al unor generali din serviciile secrete. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Basescu, un Portocala-Presedinte care a paradit Romania, ce a fost votat de acelasi electorat care il sustine in prezent pe Iohannis, din care cauza paradeala si dementa politica nu mai are limite in tara noastra (adica vorba vine, „tara noastra”, pentru ca in fapt este doar tara lor).

  2. Oamenii marunti si jigodii asa procedeaza, precum Cristescu! Poate acest neica nimeni sa faca judecati la adresa celui care l-a facut om? Cristescu a fost o mana care a cerut pomana si acum, dar n-a primit…. Atunci, imprastie gunoiul din el!

  3. Sekurici, KGB, recrutat de americani, chior, Udrea, Flota, Rouen, hot de alegeri, un gunoi fara egal…

  4. @cetatean! Acum a trecut Pastele pot sa iti spun! Cristescu gunoi, dar asta ce spune despre Băsescu? Ca era un gunoier? Si prin deductie ce spune asta despre tine? Anyway, sunt sigur ca tu ca cetățean ai fost de acord cu taiere pensiilor si alte mizerii ale lui Baselu! Dar nu cred ca esti capabil sa vezi asta, insa nu conteaza! Ai un vot pune ștampila pe partidul lui Tolomac si gata! Poti dormi linistit noaptea!

    • Continuati cu intoxicarea populatiei ca Basescu a taiat pensiile…… Fiind criza mondiala, Basescu intr-adevar a propus taierea pensiilor pentru o perioada de 1 an cu 15%, dar……a sarit psd-ul in mod populist ca nu se poate sa taiem pensile bunicilor! Atunci, pentru a nu cadea precum Grecia, guvernul Boc a marit tva-ul la 24%. Pensionarii au platit mai mult (deoarece toate produsele s-au scumpit) decit daca se accepta un sacrificiu de 1 an cu 15% taierea pensiilor. In acest fel nici ceilalti salariati nu ar fi suportat o scadere atit de mare a salariilor . Inca odata s-a demonstrat ca daca se aplica ce a propus Basescu, populatia ar fi suportat mai usor criza. Dupa un an, a venit Ponta, l-a dat jos pe Razvan Ungureanu si a marit el salariile. Cristescu, in oricare din situatii si in orice partid s-ar inscrie tot gunoi si jeg ramine!

  5. @cetatean! Prietene las-o balta ca macane! Ce visezi acolo? Ti-as explica cum este cu taierea pensilor dar sunt sigur ca intelectul tau nu poate duce mai mult! Si nu te condamn! Cand esti incremenit in proiect, e cam greu sa vezi dincolo de niste fraze servite de Baselu! Nu e vina ta! Nici a parintilor tăi ca nu au reusit sa iti ofere un sistem de gândire obiectiv, care sa iti permita sa discerni clar efectul pe care l-a avut guvernarea Basescu( ca piticu porno Boc a fost doar de forma) asupra României! Dar cine stie, poate intr-o zi te vei trezi si vei aplica acel postulat : Doar un imbecil nu isi schimbă parerea!

  6. @Un Cetatean – Ultima ta propozitie este ADEVARATA si te sustin. In rest, batii campii si psd-istul are dreptate in privinta ta. Partea proasta este ca sunt multi ca tine si pana la urma individul va fi europarlamanelist !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998